Η Ουκρανία έκανε την ανατροπή, 2-1 τη Σλοβακία

Η Ουκρανία βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο απέναντι στην Σλοβακία, αλλά με μαγική ανατροπή πήρε τεράστια νίκη με 2-1 και έμεινε ζωντανή στο κόλπο της πρόκρισης για τους “16” του Euro 2024.

Στο 17′ οι Σλοβάκοι βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα. Μετά από γέμισμα από τα αριστερά του Χαράσλιν, ο Σρανζ βρέθηκε αμαρκάριστος στο ύψος της μικρής περιοχής, στο δεύτερο δοκάρι, και εκτέλεσε με κεφαλιά τον Τρούμπιν για το 1-0 της Σλοβακίας. Έτσι, το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με τους Σλοβάκους να έχουν το προβάδισμα και τους Ουκρανούς να βρίσκονται σε πολύ δύσκολη θέση.

To δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την Ουκρανία να ισοφαρίζει γρήγορα. Η ομάδα του Ρεμπρόφ ξεχύθηκε στην κόντρα, ο Ζιντσένκο γύρισε την μπάλα και ο Σαπαρένκο ανενόχλητος από την καρδιά της περιοχής πλάσαρε υποδειγματικά τον Ντουμπράβκα για να κάνει το 1-1.

Η Ουκρανία δεν σταμάτησε να ψάχνει την ανατροπή και την βρήκε στον 80′! Ο Σαπαρένκο έκανε τρομερό γέμισμα στον Γιάρεμτσουκ, εκείνος κατέβασε με εξαιρετικό τρόπο την μπάλα και πλάσαρε τον Ντουμπράβκα για το 2-1!

Σλοβακία: Nτουμπράβκα, Πέκαρικ, Βάβρο, Σκρίνιαρ, Χάντσκο (67′ λ.τρ. Όμπερτ), Κούτσκα, Λομπότκα, Ντούντα (60′ Μπένες), Σρανζ (86′ Σάουερ), Μπόζενικ (60′ Στρέλετς), Χαράσλιν (67′ Σούσλοβ).

Ουκρανία: Τρούμπιν, Τίμτσουκ, Ζαμπάρνι, Ματβιγιένκο, Ζιντσένκο, Σαπαρένκο (90+2′ Tαλοβιέροφ), Μπράζκο (85′ Σίντορτσουκ), Σουντάκοφ, Γιαρμολένκο (67′ Ζουμπκόφ), Μούντρικ (85′ Μαλινόβσκι), Ντόβμπικ (67′ Γιάρεμτσουκ).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.