Ανδρωνάς στο «Magnesiasports»: «Κοιτάμε το κύπελλο, ευχάριστη έκπληξη ο Αμβρυσσέας»

Ο Μιχάλης Ανδρωνάς

Αφήνοντας κατά μέρος την ένταση που επικράτησε στο παιχνίδι με τον Θησέα Αγριάς, η Δήμητρα Ευξεινούπολης προετοιμάζεται για τον αγώνα κυπέλλου ΕΠΣΘ, με αντίπαλο την ΑΕ 2002, επιδιώκοντας το θετικό αποτέλεσμα και την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

«To παιχνίδι με τον Θησέα πέρασε, είμαστε στενοχωρημένοι που δεν μπορέσαμε να φτάσουμε στην κατάκτηση των τριών βαθμών όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, αλλά το αφήνουμε πίσω» σχολίασε σχετικά στο «Μagnesiasports» ο προπονητής της Δήμητρας Ευξεινούπολης, Μιχάλης Ανδρωνάς, με τον ίδιο και τους παίκτες του να κοιτούν τις προσεχείς αγωνιστικές υποχρεώσεις τους. «Ήδη ξεκίνησε η προετοιμασία μας για τον αγώνα κυπέλλου ΕΠΣΘ με την ΑΕ 2002. Είναι ένας θεσμός στον οποίο θέλουμε να προχωρήσουμε αλλά να δίνουμε και χρόνο σε κάποια παιδιά που δεν συμμετέχουν και τόσο πολύ στους αγώνες πρωταθλήματος και να μπορούν κάποια παιδιά να εκτίουν ποινές που έχουν σε βάρος τους. Δίνουμε αρκετή βάση στο κύπελλο σε κάθε περίπτωση» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά το πρωτάθλημα μετά την Τετάρτη, ο Μιχάλης Ανδρωνάς αναφέρει: «Η σκέψη μας θα πάει κατευθείαν στο παιχνίδι με τον Αμβρυσσέα Διστόμου. Για μένα πρόκειται για την ομάδα που αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος. Έχει δύο νίκες αυτή τη στιγμή στο πρωτάθλημα, και πρέπει να αφοσιωθούμε στην προετοιμασία για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, ώστε να διεκδικήσουμε με όλες τις δυνάμεις μας τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Παράλληλα, ο Μιχάλης Ανδρωνάς μετράει δύο παίκτες επιπλέον πια στις προπονήσεις αλλά και για τους αγώνες. Ο Σενεγαλέζος Μεντί επέστρεψε και αγωνίστηκε απέναντι στον Θησέα Αγριάς, ενώ ο τεχνικός της Δήμητρας δεν μπόρεσε να χρησιμοποιήσει με βάση την εξέλιξη του αγώνα τον Σάβολι, κάτι που δεν αποκλείεται να κάνει στο παιχνίδι με την ΑΕ 2002. «Είμαι ευχαριστημένος από τη διάθεση που δείχνουν στις προπονήσεις, αλλά είναι δεδομένο ότι χρειάζονται χρόνο προσαρμογής. Ο Μεντί προέρχεται από μακρά αγωνιστική απραξία και ο Σάβολι πρώτη φορά αγωνίζεται στην Ελλάδα» σημείωσε ο τεχνικός της ομάδας της Ευξεινούπολης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.