Αντωνίου, Τσιακτήρης, Φλώρος και Τσιώτας στον Α.Ο.Α.Λ.

Από τα αριστερά Αντωνίου, Τσιακτήρης, Φλώρος και Τσιώτας

Τετράδα νέων μεταγραφών για τον Α.Ο. Άνω Λεχωνίων, που απέκτησε Φλώρο, Τσιώτα, Τσιακτήρη και Αντωνίου.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

Για Φλώρο και Τσιώτα:

«O Α.Ο. Ανω Λεχωνίων είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την προσθήκη του 20χρονου φορ Σωτήρη Φλώρου και του 17χρονου φορ Απόστολου Τσιώτα.  Οι δυο υψηλόσωμοι επιθετικοί έρχονται να ενισχύσουν σημαντικά τη γραμμή κρούσης της ομάδας της ομάδας μας. Σωτήρη , Απόστολε καλώς ήρθατε στην οικογένεια του ΑΟΑΛ, σας ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες!»

Για τον Τσιακτήρη:

«Ο Α.Ο. Άνω Λεχωνίων είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του 17χρονου Γιώργου Τσιακτήρη. Ο Γιώργος έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου, συνέχισε στην ομάδα της Αγίας Άννας και του Μαγνησιακού.

Η προσθήκη του Γιώργου μας χαροποιεί ιδιαιτέρως, αφού πρόκειται για ένα πραγματικό εργαλείο, καθώς μπορεί να αγωνιστεί σε τρεις διαφορετικές θέσεις,, χρησιμοποιώντας και τα δυο πόδια του το ίδιο αποτελεσματικά, δημιουργώντας έτσι ευχάριστο πονοκέφαλο στον προπονητή του.

Γιώργο καλώς ήρθες στην οικογένεια του ΑΟΑΛ, σου ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία».

Για τον Αντωνίου:

«Ο Α.Ο. Άνω Λεχωνίων είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Βασίλη Αντωνίου.  Ο 20χρονος μπακ-χαφ έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις ακαδημίες του Θησέα Αγριάς, στη συνέχεια αγωνίστηκε με τα χρώματα του Μαγνησιακού και της Ε.Λ. Νηλέα και πλέον έρχεται να βοηθήσει την ομάδα του χωριού του, αποτελώντας ένα σημαντικότατο γρανάζι στη μηχανή του ΑΟΑΛ.

Βασίλη καλώς ήρθες στην οικογένεια του ΑΟΑΛ, σου ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία».

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.