Από 6 έως 8 Μαΐου το Skiathos Palace Cup

Στην Σκιάθο θα διεξαχθεί από τις 6 έως και τις 8 Μαΐου, ο καταξιωμένος ιστιοπλοϊκός αγώνας τύπου match race, Skiathos Palace Cup, που αποτελεί μέλος του Hellenic Match Racing Tour, συγκεντρώνοντας ορισμένους από τους κορυφαίους Έλληνες ιστιοπλόους.

Το Skiathos Palace Cup που θα διεξαχθεί στις Κουκουναριές της Σκιάθου, είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με το πολυτελές ξενοδοχείο Skiathos Palace, μεγάλο χορηγό του αγώνα, το οποίο θα φιλοξενήσει αθλητές, δημοσιογράφους και επισκέπτες.

Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές, όταν το 2016 έπεσε στο τραπέζι η ιδέα για την οργάνωση ενός ξεχωριστού αγώνα στις μοναδικές Κουκουναριές  που θα έχει στόχο την προσέλκυση αθλητικού τουρισμού στη Σκιάθο και την προσφορά ενός διαφορετικού τουριστικού προϊόντος, η οικογένεια Δερβένη, που βρίσκεται στο νησί από το 1960, αμέσως αγκάλιασε το εγχείρημα και προσφέρει κάθε μέσο για την ανάπτυξη του αγώνα.

Άλλωστε όπως υπογραμμίζουν, η μαγική τοποθεσία του Skiathos Palace πάνω από την παραλία που γίνεται ο αγώνας αποτελεί το ιδανικό σημείο για την παρακολούθηση της εξέλιξης των ιστιοδρομιών, σε συνδυασμό με φιλοξενία 5 αστέρων.

Το συγκρότημα διαθέτει 249 δωμάτια και 9 σουίτες, που εξασφαλίζουν μία ευχάριστη και άνετη διαμονή και διαθέτουν όλα ιδιωτικό μπαλκόνι ή βεράντα. Η πλήρως ανακαινισμένη πτέρυγα του Executive Plus Floor, είναι μία νέα εμπειρία πολυτέλειας και υψηλής αισθητικής, που προσφέρει σύγχρονα facilities σε κάθε εκλεκτικό ταξιδιώτη.

Στο Skiathos Palace υπάρχει πισίνα, bar, pool bar, mini market, γραφείο ενοικιάσεως αυτοκινήτων, υπηρεσία massage και χώρος αποδυτηρίων (courtesy room), ασύρματη πρόσβαση στο διαδίκτυο και internet hot Spot, γήπεδο tennis, καθώς και παιδική χαρά.

Διοργανωτές είναι ο Ναυτικός Όμιλος Σκιάθου με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και ο αγώνας τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Σκιάθου με την υποστήριξη της Ελληνικής Iστιοπλοϊκής Oμοσπονδίας και του Πολιτιστικού Συλλόγου «Η Σκιάθος».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.