Από Πύδνα Κίτρους, ΝΠΣ Βόλος στο Μητρώο της ΓΓΑ

Οι εγγραφές στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων της ΓΓΑ συνεχίζονται, ωστόσο παρατηρούνται και αλλαγές της τελευταίας στιγμής, κάτι που φαίνεται ότι έγινε και για ένα σωματείο που δηλώνει έδρα στη Μαγνησία πλέον και όχι στην Πιερία. Ο λόγος προφανώς για το σωματείο από το οποίο προέρχεται η ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος, που στο Μητρώο αρχικά ο Ερασιτέχνης εμφανιζόταν ως «Πύδνα Κίτρους», για ν’ αλλάξει τελικά το όνομα στη σχετική λίστα της ΓΓΑ, όπως μπορεί να παρατηρήσει κανείς εύκολα.

Ήδη στις 20 Ιανουαρίου, το «Magnesiasports» είχε εντοπίσει την εγγραφή στο Μητρώο (σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της ΓΓΑ), με τον σύλλογο «Μορφωτικός Αθλητικός Σύλλογος Κίτρους η Πύδνα» να έχει υποβάλει οριστικά τη σχετική αίτηση στις 22/12/2020 με ημερομηνία έγκρισης/τελευταίου ελέγχου τις 20/01/2021 και με Κωδικό ΓΓΑ τον ΜΘ61. (Δείτε σχετικά ΕΔΩ).

Βέβαια μία επίσκεψη στην ιστοσελίδα της ΓΓΑ δείχνει πλέον διαφορετικά δεδομένα. Στον ίδιο κωδικό της ΓΓΑ και με ίδιες ημερομηνίες εμφανίζεται πλέον το σωματείο «Βόλος Νέος Ποδοσφαιρικός Σύλλογος».

Όπως εμφανιζόταν αρχικά:

Όπως εμφανίζεται τώρα:

Ενδιαφέρουσα αν μη τι άλλο η συγκεκριμένη αλλαγή…

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.