Τελικός πρόκρισης στο φάιναλ φορ για τον Παναθηναϊκό

Τον κρισιμότερο αγώνα του στη φετινή Euroleague -μέχρι … τον επόμενο-δίνει σήμερα Τρίτη (7/5) ο Παναθηναϊκός, το αποτέλεσμα του οποίου θα κρίνει αν οι «πράσινοι» θα δώσουν το «παρών» στο φάιναλ φορ της διοργάνωσης, που θα διεξαχθεί το διάστημα 24-26 Μαΐου στο Βερολίνο.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στις 21.15 (Novasports Prime) στο κατάμεστο ΟΑΚΑ τη Μακάμπι, όντας ισόπαλος 2-2 στη σειρά του για τα πλέι οφ με την ισραηλινή ομάδα και χρειάζεται μόνο νίκη στο πέμπτο παιχνίδι, προκειμένου να φτάσει στις τρεις νίκες που απαιτούνται.

Οι «πράσινοι» θέλουν να επιστρέψουν στο φάιναλ φορ της Euroleague για πρώτη φορά μετά το 2012, όταν βρήκαν και πάλι στο… δρόμο τους στα πλέι οφ την «ομάδα του λαού», με το «τριφύλλι» να επικρατεί τότε στο Game 5 στο ΟΑΚΑ με 86-85 και με 3-2 νίκες να παίρνει το «εισιτήριο» για την τετράδα. Από την πλευρά της, και η Μακάμπι θα παλέψει για τη νίκη, προκειμένου να δώσει ξανά το «παρών» στο φάιναλ φορ για πρώτη φορά μετά το 2014, όταν μάλιστα κατέκτησε -για έκτη φορά στην ιστορία της το τρόπαιο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.