Από τα «κυανόλευκα» όνειρα κορυφής…

…στην αποφυγή του υποβιβασμού κινείται πλέον η Νίκη Βόλου, έχοντας μόλις 10 βαθμούς σε 12 παιχνίδια, νιώθοντας «καυτή» την ανάσα των Ασπρόπυργου και Αστέρα Βλαχιώτη, που είναι στις δύο τελευταίες θέσεις της κατάταξης…

Μόνο που ο Ασπρόπυργος με επτά βαθμούς έχει μόλις εννέα παιχνίδια και οφείλει άλλα τρία, ενώ ο Αστέρας Βλαχιώτη έχει 6 βαθμούς σε δέκα αγώνες! Η βαθμολογική θέση της Νίκης είναι δεινή, και για να μην αντιμετωπίσει τον εφιάλτη του υποβιβασμού πρέπει απλά να πάρει τη Νίκη την Κυριακή στη Νεάπολη (17:00) απέναντι στον Αστέρα Βλαχιώτη. Ο,τιδήποτε λιγότερο απλά θα δυσκολέψει ακόμη περισσότερο τη θέση της και την προσπάθεια που καλείται να κάνει πλέον.

Αγωνιστικά, ο Αλέκος Βοσνιάδης θα έχει τον Τζόρνταν Ντομίνγκεθ στη διάθεσή του, αφού εξέτισε την ποινή που είχε λόγω καρτών στο παιχνίδι με τον Ασπρόπυργο, ενώ απουσίασε ο Αλιατίδης λόγω τραυματισμού.

Οι διαμαρτυρίες και οι αντιδράσεις από πλευράς οπαδών ήδη πάντως εκφράζονταν με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή στην αναμέτρηση με τον Ασπρόπυργο, είτε ραδιοφωνικά είτε μέσω social media και κανείς δεν δείχνει να μένει στο απυρόβλητο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.