Αποχαιρέτησε την αθλητική χρονιά η Α.ΠΟ.Β. με την τελετή λήξης

Γεμάτοι εμπειρίες και αναμνήσεις αποχαιρέτησαν οι νεαροί αθλητές-μαθητές της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βόλου και οι γονείς την αθλητική χρονιά 2023-2024 στην τελετή λήξης, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 19 Ιουνίου 2024 στο βοηθητικό του Ε.Α.Κ. Βόλου.

Αρχικά πραγματοποιήθηκαν αγώνες από όλα τα τμήματα υποδομής στο βοηθητικό του Ε.Α.Κ Βόλου και ακολούθησε η ομιλία του προέδρου της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βόλου, κ. Κεραμίδα Παναγιώτη.

Στη συνέχεια έγινε ο απολογισμός της χρονιάς από τους προπονητές της Ακαδημίας, οι οποίοι ευχαρίστησαν τους γονείς για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στα πρόσωπά τους, ενώ δόθηκαν σε όλα τα παιδιά και στους νεαρούς αθλητές που συμμετείχαν στο πρωτάθλημα της Β’ Ε.Π.Σ.Θ. έπαινοι, μετάλλια, αναμνηστικά διπλώματα, διάφορα δώρα καθώς και το πρόγραμμα της νέας αθλητικής περιόδου 2024-2025 (apov1996.webnode.gr).

Στο τέλος διοίκηση, προπονητές, γονείς και νεαροί αθλητές ευχήθηκαν καλό καλοκαίρι με υγεία και έδωσαν ραντεβού τέλη Αυγούστου για μια νέα δημιουργική, αθλητική χρονιά γεμάτη διασκέδαση και πολύ ποδόσφαιρο για τους μαθητές της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βόλου.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.