Αποχωρεί από τα διοικητικά του Απόλλωνα Καν. ο Απ. Καραδήμος

Ο Αποστόλης Καραδήμος ήταν πρόεδρος από το 2018 στον Απόλλωνα Καναλίων

Την αποχώρησή του από τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΑΝΑΛΙΩΝ έκανε γνωστή ο πρόεδρος του συλλόγου, Αποστόλης Καραδήμος, εκπροσωπώντας και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ., καθώς έληξε η θητεία της παρούσας διοίκησης. Ο κ. Καραδήμος ήταν πρόεδρος από το 2018 έως τώρα.

Αναλυτικά ο Αποστόλης Καραδήμος σε προσωπική του δήλωση αναφέρει: «Με την ολοκλήρωση της  διοικητικής χρονιάς για εμένα ο κύκλος ως παράγοντας στον Α.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ έκλεισε.

Από το 2018 που ασχολήθηκα για πρώτη φορά διοικητικά στον σύλλογο μέχρι και σήμερα, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα μέλη των Δ.Σ., και τους αθλητές που συνεργαστήκαμε άψογα.

Επιτρέψτε μου να ευχαριστήσω όλους  τους προπονητές που πέρασαν από την ομάδα και φυσικά τους συνεργάτες μου, για την άψογη συνεργασία που είχαμε στο ποδοσφαιρικό τμήμα όλα αυτά τα χρόνια.

Θέλω να πιστεύω ότι συμβάλλαμε τα μέγιστα όλα αυτά τα χρόνια για τη διατήρηση και λειτουργία του συλλόγου ως σήμερα. Επίσης ευχαριστώ όλον τον κόσμο που στήριξε οικονομικά και με οποιονδήποτε άλλον τρόπο την ομάδα μας. Τους χορηγούς μας που ήταν στο πλευρό της ομάδας. Τον Δήμο Ρήγα Φεραίου και την Περιφέρεια.

Τέλος θέλω να ευχηθώ καλή δύναμη και καλό αγώνα στο νέο Δ.Σ. του συλλόγου, στον προπονητή και τους αθλητές.

Υ.Γ. ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΝ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ…».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.