Αποχωρεί από την Αγριά ο Σπύρος Στρατίκης

Δήλωση αποχώρησης από τον Γ.Σ. Αγριάς έκανε ο προπονητής Σπύρος Στρατίκης στο προσωπικό του προφίλ, αναφέροντας τα εξής:
“Έπειτα από τρία χρόνια παρουσίας στην ομάδα του Γυμναστικού Συλλόγου Αγριάς, ήρθε η στιγμή να ανακοινώσω την αποχώρησή μου από την τεχνική ηγεσία.
Ανταποκρινόμενος τότε, στο κάλεσμα του φίλου και συνοδοιπόρου, Κώστα Βογιατζή,και στο όραμα του για την δημιουργία ενός συλλόγου-πρότυπο, δούλεψα με αφοσίωση και επαγγελματισμό, ώστε να μπορέσει η ομάδα να αποκτήσει και να διατηρήσει αγωνιστική ταυτότητα, οργανωτική δομή, σωστή προπονητική διαδικασία, εξωστρέφεια, συνέπεια και σταθερότητα προοδεύοντας παράλληλα μέρα με τη μέρα.
Ο σύλλογος αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε συνεχή ανάπτυξη, η ακαδημία αριθμεί 114 παιδιά με ολοένα αυξανόμενες τάσεις, η αντρική ομάδα πρωταγωνιστεί (χωρίς οικονομικές υπερβάσεις) στο τοπικό πρωτάθλημα, ενώ οι σχέσεις συνεργασίας και εμπιστοσύνης με τους υπόλοιπους συλλόγους και την τοπική κοινωνία είναι στο καλύτερο δυνατό σημείο.
Παραδίδω την ομάδα σε στέρεες και δυνατές βάσεις και αποχωρώ γεμάτος ικανοποίηση, αίσθημα πληρότητας και έντονα συναισθήματα για ότι έχουμε πετύχει.
Ευχαριστώ από καρδιάς όλους τους αθλητές που αγωνίστηκαν για την ομάδα, τους γονείς των παιδιών για την εμπιστοσύνη στο πρόγραμμα, τους συναδέλφους προπονητές με τους οποίους συνεργάστηκα στα τρία αυτά χρόνια καθώς και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου.
Στο τέλος της διαδρομής αυτό που μένει είναι οι ανθρώπινες σχέσεις.
Ένας κύκλος κλείνει, ας δούμε τι επιφυλάσσει το μέλλον”.
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.