Πέρασαν τα φαβορί, η Αγγλία στην παράταση και η Ισπανία με τεσσάρα (videos)

Οι Αγγλοι ισοφάρισαν στο 91' και πήραν την πρόκριση στο 95'

Η Αγγλία χρειάστηκε να φτάσει την παράταση, για να πάρει τη νίκη με αντίπαλο την Σλοβακία, καθώς έκανε ολική ανατροπή επικρατώντας με 2-1 και η Ελβετία πλέον την περιμένει στη φάση των προημιτελικών. Μάλιστα, ο Κέιν της έδωσε το φιλί της ζωής στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του κανονικού αγώνα, για να έρθει ο Μπέλιγχαμ στο πεντάλεπτο της παράτασης να δώσει στην ομάδα του την πρόκριση.
ΓΚΟΛ: 90+5′ Μπέλιγχαμ, 91′ Κέιν-25′ Σραντς
Αγγλία (Σάουθγκεϊτ): Πίκφορντ, Γουόκερ, Στόουνς, Γκουέχι, Τρίπιερ (66’ Πάλμερ), Ράις, Μπέλιγχαμ (106’ Κόνσα), Σακά, Κέιν (106’ Γκάλαχερ), Μάινου (84’ Έζε), Φόντεν
Σλοβακία (Καλτσόνα): Ντουμπράβκα, Πέκαρικ (109’ Τούπτα), Βάβρο, Σκρίνιαρ, Χάνκο, Κούτσκα (81’ Μπέρο), Λομπότκα, Ντούντα (81’ Μπένες), Σραντς, Χαράσλιν (61’ Σούσλοβ), Στρέλετς (61’ Σούσλοβ)
Η Ισπανία από τη μεριά της επιβλήθηκε επίσης με ανατροπή της Γεωργίας με 4-1, πετυχαίνοντας τρία γκολ στο καταιγιστικό δεύτερο μέρος, και πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά του EURO 2024, ενώ στον δρόμο της θα βρει την διοργανώτρια Γερμανία, σε ένα ντέρμπι βγαλμένο από την ιστορία του παγκόσμιου ποδοσφαίρου.
ΓΚΟΛ: 39’ Ρόδρι, 51’ Ρουίθ, 75’ Γουίλιαμς, 83’ Όλμο-18’ Λε Νορμάντ αυτογκόλ
Ισπανία (Ντε Λα Φουέντε): Σιμόν, Καρβαχάλ (81′ Νάβας), Λε Νορμάντ, Λαπόρτ, Κουκουρέγια, Πέδρι (52’ Όλμο), Ρόδρι, Ρουίθ (81′ Μερίνο), Γιαμάλ, Μοράτα, Γουίλιαμς.
Γεωργία (Σανιόλ): Μαμαρντασβίλι, Κακαμπάτζε, Γκβελεσιάνι, Κάσια, Ντβάλι, Λοχοσβίλι (63′ Τσιταϊσβίλι), Κιτεϊσβίλι (41’ Αλτουνασβίλι), Κοτσορασβίλι, Τσακβετάντζε (63’ Νταβιντασβίλι), Μικαουτάντζε (79’ Ζιβζιβάτζε), Κβαρατσχέλια.
Δείτε τα στιγμιότυπα των δύο αγώνων:







Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.