Αποκλεισμός για τον Αρη στα πέναλτι

Η βασική ενδεκάδα του Αρη στο Βουκουρέστι

Τον αποκλεισμό με 6-5 στα πέναλτι γνώρισε ο Άρης από τη Ντιναμό Κιέβου στη ρεβάνς του τρίτου προκριματικού γύρου του Europa Conference League στο Βουκουρέστι και αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης, αλλά και γενικότερα από την Ευρώπη.

Η κανονική διάρκεια έληξε με 2-1 υπέρ της ουκρανικής ομάδας, η οποία ανέτρεψε το εις βάρος της σκορ.

Κι αυτό γιατί βρέθηκε να χάνει στο 39′. Ο Κάρλσον έκανε ωραίο γύρισμα προς τ’ αριστερά για τον Πάλμα κι εκείνος πάσαρε προς τον Τζούρασεκ, με τον τελευταίο να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Μπούστσαν με απευθείας πλασέ (0-1).

Οι Θεσσαλονικείς ωστόσο δεν κατάφεραν να πάνε στ’ αποδυτήρια με προβάδισμα, καθώς στο 45′ ο Σίντορτσουκ βρήκε ωραία τον Βολόσιν και ο τελευταίος κρέμασε τον Χουτεσιώτη με κεφαλιά κάνοντας το 1-1.

Ο Αρης δέχθηκε και δεύτερο γκολ στο 85′ από τον Καραβάεφ κι έτσι το σκορ του 90λεπτου ήταν το 2-1.

Με βάση το 1-0 του πρώτου αγώνα, το ματς οδηγήθηκε στην παράταση, όπου δεν είχαμε κάποιο γκολ και τα πάντα κρίθηκαν στα πέναλτι. Εκεί μοιραίος ήταν ο Οντουμπάτζο, που έστειλε με το σκορ στο 6-5 την μπάλα πάνω από τα δοκάρια.

Να σημειωθεί ότι στο 116′ αποβλήθηκε ο Πάβισιτς του Αρη, που και με δέκα προσπάθησε για το γκολ πρόκρισης.

Ντιναμό Κιέβου: Μπούτσαν, Τίμτσουκ (72′ Καραβάεφ), Ντίαντσουκ, Σιρότα, Ντούμπιντσακ, Γιαρμολένκο (106′ Μπενίτο), Σίντορτσουκ (72′ Μπράζκο), Σαπαρένκο (72′ Αντριγιέφσκι), Βολόσιν (81′ Ντιαλό), Μπουγιάλσκι, Βάνατ (106′ Πάρις).

Άρης: Χουτεσιώτης, Μοντόγια, Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Φεράρι, Ζουλς (106′ Σαμόρα), Τζούρασεκ (59′ Ρουπ), Νταρίντα (75′ Πάβιτσιτς), Κάρλσον (59′ Μενέντες), Μορόν (82′ Χριστοδουλόπουλος), Πάλμα (82′ Ματαρίτα).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.