Αποστολίδης: Να σταματήσουμε τα ατομικά λάθη

Ο Μάνος Αποστολίδης, που εκπροσώπησε τους συμπαίκτες του στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Ιάλυσο τόνισε ότι η άποψη του είναι ίδια με του προπονητή του για το πέναλτι, ότι δηλαδή δεν υπήρχε, ενώ ανέφερε ότι πρέπει να σταματήσουν τα ατομικά λάθη.

“Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που ξέραμε ότι ήθελε να κερδίσει το παιχνίδι με κάθε κόστος. Μπήκαμε καλά και ελέγχαμε το ρυθμό. Έγινε μια φάση, η οποία, από τη στιγμή θεωρώ που δίνεται φάουλ, δίνεται και κόκκινη κάρτα, γιατί ο επιθετικός μας ήταν μόνος του απέναντι στον τερματοφύλακα. Μπορεί να ήταν λάθος, δεν ξέρω, αλλά αντί να το εκμεταλλευτούμε αυτό, δυστυχώς, από ένα λάθος που είχαμε σε μια φάση, για την οποία έχω ίδια άποψη με τον προπονητή μου, καθώς δε θεωρώ ότι είναι πέναλτι αλλά πρέπει να το δω και εγώ στο βίντεο, δυστυχώς δεχτήκαμε ένα γκολ. Δεν έχω καθαρή εικόνα, γιατί κοιτούσα την μπάλα που ερχόταν πάνω μου.

Ελέγχαμε το ρυθμό μετά μέχρι το τέλος του αγώνα. Είχαμε κάποιες ευκαιρίες μετά, δυστυχώς δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε. Οι παίκτες να αναλάβουμε τις ευθύνες μας, να πάρουμε πάνω μας το βάρος της ήττας και να καταλάβουμε ότι το πρωτάθλημα το συγκεκριμένο είναι έτσι, που αν δώσεις στον αντίπαλο την ευκαιρία να σκοράρει μετά είναι πολύ δύσκολο να ανατρέψεις το σκορ. Θέλαμε να δείξουμε ότι ήμασταν πιο ποιοτικοί, πιο επιθετικοί και να σκοράρουμε. Δεν μπορέσαμε να το κάνουμε, κοιτάμε μπροστά, πρέπει να σταματήσουμε τα ατομικά λάθη που κάνουμε στα τελευταία παιχνίδια, να δουλέψουμε και να δούμε το επόμενο παιχνίδι που είναι πάλι εκτός έδρας, να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να ανακάμψουμε μετά από αυτή την ήττα. Να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του Ιαλυσού, η οποία, παρότι βρέθηκε  με λιγότερους παίχτες, πάλεψε, πίεσε, έκανε αυτό που έπρεπε, κράτησε το σκορ και τους εύχομαι καλή πορεία και υγεία’’.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.