Αποτελέσματα και σκόρερ στα ματς της ΕΠΣΘ το Σάββατο

Τρεις νίκες φιλοξενουμένων και δύο γηπεδούχων είχαμε στα ματς του Σαββάτου στην Α’ ΕΠΣΘ στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής.

Διπλό στις καθυστερήσεις για τον Αίαντα Σούρπης, ο οποίος κέρδισε με 0-1 τον Τοξότη στο Βοηθητικό του ΕΑΚ με εύστοχο πέναλτι στο 92’ του Κατσαβριά. Το πέναλτι κέρδισε ο Αραπίτσας από τον τερματοφύλακα Μπράνο, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται ότι δεν υπήρχε παράβαση, ενώ οι φιλοξενούμενοι μιλούν για καθαρό πέναλτι.  Στη φάση αυτή ο Μπράνος πήρε κίτρινη κάρτα και ένα λεπτό μετά πήρε δεύτερη κίτρινη και αποβλήθηκε για κάτι που είπε στον βοηθό. Σ’ εκείνο το σημείο επικράτησε ένταση. Η επιτυχία του Αίαντα αποκτά μεγαλύτερη σημασία, αν αναλογιστεί κανείς ότι κατέβηκε με 14 παίκτες, εκ των οποίων οι δύο στον πάγκο ήταν από την ακαδημία, ενώ ο Ξηροκώστας αναγκάστηκε να περάσει ως αλλαγή, παρότι ήταν τραυματίας, αφού αποχώρησε ο Γκάμπας λόγω τραυματισμού.

Διπλό και για τον Πρωτεσίλαο μέσα στο Σέσκλο με 1-2 επί της Ακρόπολης, ενώ η Αγία Άννα σάρωσε τον Ιάσονα Άλλης Μεριάς με 7-0. Αυτό που πρέπει να επισημανθεί είναι ότι ντεμπούτο έκανε ο δεκατετράχρονος Θεόφιλος Ζαρίφης, αδερφός του Βασίλη, με τον πιτσιρικά να βγάζει ασίστ στο έκτο γκολ για τον Άγγελο Ματθαίου. Επίσης να σημειωθεί ότι στο 26′ ο Τζοβάρας έχασε πέναλτι.

Ο φιλοξενούμενος νίκησε και στο παιχνίδι Πύρασος-Δάφνη, καθώς η ομάδα του Άρη Γιαννούτσου επικράτησε με 0-2.

Εντυπωσιακό ματς στην Αγία Παρασκευή, εκεί όπου η ομώνυμη ομάδα ανέτρεψε το 0-2, με το οποίο έχανε στο ημίχρονο και επιβλήθηκε με 3-2.

Σε ό,τι αφορά τη Β’ ΕΠΣΘ, τη βόμβα της 11ης αγωνιστικής πυροδότησε η Ένωση Λεχωνίων Νηλέα, που έφυγε με το διπλό από το Βασδέκειο με 0-1 επί του πρωτοπόρου Αθλητικού Κολλεγίου Νίκης. Οι γηπεδούχοι έχασαν αρκετές ευκαιρίες, ενώ μεταξύ αυτών είχαν και δύο δοκάρια, και τους τιμώρησε η μπάλα στο 89′, όταν σκόραρε με πλασέ ο Λευτέρης Πασχάλης. Ο παίκτης δεν πανηγύρισε το γκολ που πέτυχε, αφού υπήρξε ποδοσφαιριστής των Νέων Αθλητών Νίκης και τον είχε παίκτη ο νυν προπονητής του και στα Λεχώνια, Κυριάκος Κοκκινάκης.

Έκπληξη είχαμε και στον Ριζόμυλο με τον Αστέρα να έρχεται 1-1 με τον Ελευθεριακό, ενώ άνετα πέρασε από το ΕΤΒΑ ο Μαγνησιακός με 0-3 με χατ-τρικ του Ίμπρα.

Στο μοναδικό σαββατιάτικο ματς της Γ’ Τοπικής η ΑΕ Διμηνίου βγήκε νικήτρια στο Βασδέκειο στη μάχη της με τον Νέο Μαγνησιακό με 1-2.

Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ στα ματς της ΕΠΣΘ το Σάββατο (21/12) έχουν ως εξής:

Α’ ΕΠΣΘ

Αγία Παρασκευή-Α.Ε. 2002 3-2

(46′, 73’ Μεγαγιάννης, 49’ Καραγιάννης πεν. – 38’ Στουμποβίκος, 43’ Παρίσης)

Πύρασος-Δάφνη 0-2

(44’ Ρουσσάς, 75’ Καρακίτσος)

Τοξότης-Αίας 0-1

(92’ Κατσαβριάς πεν.)

Αγία Άννα-Ιάσων Α.Μ. 7-0

(10’ Σεραφείμ Τσιουρέλης, 18’ Κολώνιας, 35’ Τζοβάρας, 50’ Τσουκάλης, 55’ αυτογκόλ Στιβαχτής, 63’, 70’ Ματθαίου)

Ακρόπολη-Πρωτεσίλαος 1-2

(46’ Φουρκιώτης-15’ Σούδης, 75’ Παπακώστας)

Β’ ΕΠΣΘ

Αστέρας-Ελευθεριακός 1-1

(20’ Χολέβας-41’)

Πηλέας-Μαγνησιακός 0-3

(7’, 28’ 70’ Ίμπρα)

Αθλ. Κολ. Νίκης-Έν. Λεχ.  Νηλέα 0-1

(89′ Πασχάλης)

 Γ’ ΕΠΣΘ

Ν. Μαγνησιακός-Α.Ε. Διμηνίου 1-2

(61’ Κέκιας πεν.-25’ Σανάι πεν., 70’ Νταλαπέρας)

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.