Αποτελέσματα και σκόρερ στην Α’ ΕΠΣΘ (5/2/2002)

Ισόπαλο ήρθε το ντέρμπι ανάμεσα σε Αίαντα και Ρήγα στο γήπεδο της Ευξεινούπολης, όπως και το αντίστοιχο ανάμεσα σε Αγία Παρασκευή και ΑΕ 2002 για τις χαμηλές θέσεις του Α’ Ομίλου. Σαν …σίφουνας πέρασε ο Σαρακηνός το εμπόδιο της Δάφνης, ενώ ο Πρωτεσίλαος έφερε το μοναδικό διπλό της αγωνιστικής στην έδρα των Μυρμιδόνων.

Σαρακηνός-Δάφνη 6-2
Σε ένα χορταστικό παιχνίδι με οκτώ γκολ, ο Σαρακηνός δεν άφησε περιθώρια στη Δάφνη και με τρία τέρματα του 17χρονου νεοαποκτηθέντα Νίκου Δημόπουλου, επιβλήθηκε με 6-2. Μόλις στο 5’ ο 17χρονος επιθετικός μετά από σέντρα παράλληλη του Γιοβάννη, έπιασε το σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής, στέλνοντας τη μπάλα στη γωνία για το 1-0, ενώ στο 9’ ο ίδιος παίκτης με πλασέ από το ύψος του πέναλτι μετά από παράλληλη σέντρα του Αγγελή από τα αριστερά έκανε το 2-0. Στο 15’ ήταν η σειρά του Αγγελή να μπει στον πίνακα των σκόρερ με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, μετά από παράλληλη σέντρα του Δουλά, για το 3-0. Στο 24’ ο Σκούρας με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Καλαμάτα έκανε το 4-0, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Νίκος Δημόπουλος με σουτ μέσα από την περιοχή, εκμεταλλεύθηκε με τον καλύτερο τρόπο την κάθετη του Θεοχάρη για το 5-0. Η Δάφνη μείωσε σε 5-1 στο 35’ με σουτ του Βαρελόπουλου από τα δεξιά. Στο 75’ ο Φώτης Τσαρέλας μετά από πάσα του Μπαλαρούτσου έκανε με πλασέ μέσα από την περιοχή το 5-2, για να διαμορφώσει το τελικό σκορ ο Αγγελής στο 85’ σε εύστοχο τετ-α-τετ, με τον νεοεισελθόντα 15χρονο Στεργίου να τον βγάζει στην πλεονεκτική θέση με ωραίο «τακουνάκι».

Αγ Παρασκευή-ΑΕ 2002 1-1
Ματς ιδιαίτερης βαθμολογικής σημασίας έγινε στο γήπεδο της Αγ. Παρασκευής με την ομώνυμη ομάδα να έρχεται ισόπαλη 1-1 με την ΑΕ 2002. Και τα δύο τέρματα μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο. Με κεφαλιά ο Κόρδα έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του Γιάννη Σιαμέτη στο 60’, αλλά πριν ακόμα κοπάσουν οι πανηγυρισμοί ο Πατσής με «κεραυνό» από τα 30 μέτρα έστειλε την μπάλα στη γωνία του ανήμπορου να αντιδράσει Μητράκου για το τελικό 1-1. Στο 87’ ο Καλαϊτζίδης για τους φιλοξενούμενους αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα, αφήνοντας την ομάδα του για το υπόλοιπο χρονικό διάστημα με δέκα παίκτες.

Αίας Σούρπης-Ρήγας 1-1
Κανέναν δεν αφήνει ικανοποιημένο το τελικό 1-1, ανάμεσα σε Αίαντα και Ρήγα στο παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο της Ευξεινούπολης. Ο Αίας μπήκε πιο δυνατά και μόλις στο 3’ είχε δοκάρι σε σουτ του Τσιάμη, ενώ στο 5’ το πλασέ του Χειλά από πλεονεκτική θέση εξουδετέρωσε ο Τσιλίγκος, όπως έκανε ο έμπειρος κίπερ και σε κεφαλιά του Αραπίτσα. Στο 14’ ο Ρήγας μπήκε μπροστά στο σκορ με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ του Σταματίου, με τον Χαλάτση να δέχεται το γκολ στην κλειστή του γωνία, αλλά ο Αίαντας έβγαλε αντίδραση και πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο ισοφάρισε με τον ίδιο τρόπο που δέχθηκε το γκολ από τον Ρήγα, με εκτελεστή τον Θανάση Κατσαβριά, στο 44’. Στη φάση αυτή ο Ρήγας έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Γοδενόπουλου, για μαρκάρισμα πάνω στον Βούλγαρη.
Η επανάληψη δεν διεκδικεί ιδιαίτερες δάφνες ποιότητας με τον Πλαβό σε μία σύρραξη να βλέπει την κόκκινη κάρτα του διαιτητή, με την αριθμητική ισορροπία να αποκαθίσταται για τις δύο ομάδες. Τα νεύρα κυριάρχησαν στο ματς σε όλη την επανάληψη και δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο. Ο Αίαντας, σύμφωνα με τον προπονητή του Μιχάλη Ανδρωνά διαμαρτύρεται για ένα χτύπημα αντιπάλου πάνω στον Αραπίτσα –εκτός φάσης- το οποίο θα έπρεπε ο διαιτητής σύμφωνα με τον κ. Ανδρωνά να υποδείξει το σημείο του πέναλτι και να αποβάλλει τον παίκτη.

Μυρμιδόνες-Πρωτεσίλαος 1-4
Εύκολο απόγευμα είχε ο Πρωτεσίλαος στον Πλάτανο, επικρατώντας με 1-4 των Μυρμιδόνων. Στο 13’ ο Κώστας Αλαμάνης είχε δοκάρι σε σουτ που επιχείρησε με τον Νικογιάννη να παίρνει το …ριμπάουντ και με πλασέ έκανε το 0-1. Στο 22’ ο Παλάσκας για τους γηπεδούχους είχε δοκάρι σε απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ, με την ομάδα του Άρη Γιαννούτσου να ισοφαρίζει με τον πλασέ του Παλάσκα στο 32’ σε 1-1, σκορ που έμεινε μέχρι τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου.
Στο 50’ ο Θανάσης Παπαδόπουλος τραυματίστηκε («γύρισε» το πόδι του) και τη θέση του πήρε ο Αλντίν, ο οποίος βοήθησε τα μέγιστα για την τελική επικράτηση της ομάδας του. Στο 55’ ο Αλαμάνης έκανε το σουτ, απέκρουσε ο τερματοφύλακας και στην επαναφορά ο Αλντίν με πλασέ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του, ενώ στο 62’ με ωραία ατομική ενέργεια …σέρβιρε έτοιμο γκολ στον Αλαμάνη για το 1-3. Στο 79’ ο Αλαμάνης με ωραία ατομική ενέργεια διαμόρφωσε το τελικό 1-4.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.