Επιστροφή Τζίμα στον Αστέρα Τρίπολης με ποσοστό μεταπώλησης για ΠΑΟΚ

Την πέμπτη του μεταγραφή στο καλοκαιρινό παζάρι ολοκλήρωσε ο Αστέρας Τρίπολης. Οι Αρκάδες επισημοποίησαν την απόκτηση του Παναγιώτη Τζίμα, ο οποίος επέστρεψε στην ομάδα λίγα χρόνια μετά την παραχώρησή του στον ΠΑΟΚ.
Τελικά, ο νεαρός μεσοεπιθετικός έμεινε ελεύθερος από τον «δικέφαλο του βορρά», ο οποίος διατήρησε 50% ποσοστό μεταπώλησης, και θα φορά ξανά την «κιτρινομπλέ» φανέλα. Μάλιστα, το συμβόλαιο που υπέγραψε ο Τζίμας είναι τριετούς διάρκειας.

Ο Τζίμας προέρχεται από την ακαδημία των Αρκάδων και το 2021 πουλήθηκε στον ΠΑΟΚ αντί 400.000 ευρώ. Πέρσι, είχε 24 συμμετοχές, τρία γκολ και μια ασίστ με τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα. Με την πρώτη ομάδα του Αστέρα μετράει ήδη 17 παιχνίδια και έχει σκοράρει ένα γκολ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Παναγιώτη Τζίμα. Ο Παναγιώτης είναι γεννημένος στις 12 Μαρτίου 2001, είναι ποδοσφαιριστής «προϊόν» των Ακαδημιών του συλλόγου μας και αγωνίζεται ως επιθετικός. Υπέγραψε συμβόλαιο με τον ΑΣΤΕΡΑ έως το καλοκαίρι του 2027.
Καλωσορίζουμε τον Παναγιώτη Τζίμα και πάλι στην οικογένεια του ΑΣΤΕΡΑ και τού ευχόμαστε καλή επιτυχία».

Επίσης, το τέλος και επίσημα της συνεργασίας με τον Χουάν Μουνάφο ανακοίνωσε ο Αστέρας Τρίπολης έπειτα από εννέα χρόνια του Αργεντινού στην ομάδα.

Από εκεί και πέρα, οι πληροφορίες θέλουν τον Φάνη Τζανδάρη να έχει προταθεί ως έξτρα λύση για τον άξονα της μεσαίας γραμμής.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.