Αποτελέσματα και σκόρερ στην Α’ ΕΠΣΘ (Σάββατο 19 Μαρτίου 2022)

Με νίκες συνέχισαν Αγία Άννα, Σαρακηνός και Πύρασος, απέναντι σε Γ.Σ.Α., Αίαντα και Ακρόπολη Σέσκλου. Στα play out, το μοναδικό παιχνίδι που διεξήχθη, οι Μυρμιδόνες πέτυχαν την πρώτη τους νίκη.

Αίας Σούρπης-Σαρακηνός 1-5
Τη νίκη και το σκορ της ημέρας πέτυχε ο Σαρακηνός στο γήπεδο Πτελεού επί του αποδεκατισμένου Αίαντα, ο οποίος είχε μόλις έντεκα παίκτες διαθέσιμους, μιας και έξι παίκτες του ήταν θετικοί στον covid-19 ενώ ο Μακανίκας ήταν τραυματίες. Μόλις στο 5’ ο Βούλγαρης κέρδισε πέναλτι και το μετουσίωσε σε γκολ ο Αραπίτσας, ενώ ο έμπειρος επιθετικός στο 18’ λογομάχησε με τον Αγγελή, με τον διαιτητή Καλορογιάννη να του δείχνει απ’ ευθείας κόκκινη κάρτα. Αυτή η απόφαση ξεσήκωσε διαμαρτυρίες από την πλευρά των τυπικά γηπεδούχων, οι οποίοι μετά το τέλος του αγώνα έβραζαν για την απόφαση και όχι μόνο, έχοντας πολλά παράπονα από τις αποφάσεις του πρώτου διαιτητή.
Ο Αίαντας άντεξε μέχρι το 55’ όταν και δέχθηκε την ισοφάριση με τον Ράπτη να πιάνει σουτ από τη μικρή περιοχή κι εκμεταλλευόμενος την αδυναμία να διώξουν οι παίκτες του Αίαντα και στο 66’ ο Αραμπατζής νίκησε τον Χαλάτση με πλασέ από πάνω από τον Χαλάτση για το 1-2, υποδεχόμενος την ωραία πάσα του Βαλωτή. Στο 77’ ο τελευταίος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Αίαντα για το 1-3 με σουτ από πλάγια θέση στην απέναντι γωνία, ενώ στο 82’ ο Αγγελής παραβίασε την εστία για τέταρτη φορά με σουτ από πλάγια, στέλνοντας την μπάλα στην κλειστή γωνία του Χαλάτση. Τέλος, στο 88’ η ωραία συνεργασία των Νίκου και Λάμπρου Δημόπουλου, με τον δεύτερο να δέχεται την παράλληλη σέντρα και με πλασέ από τη μικρή περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 1-5.

Ακρόπολη-Πύρασος 1-2
«Καρδιοχτύπησε» ο Πύρασος στο Σέσκλο, επικρατώντας τελικά με 1-2 επί της μαχητικής Ακρόπολης. Ο Μιχόπουλος –ο οποίος επέστρεψε από τιμωρία των δύο αγωνιστικών για την αψιμαχία με τον Χάνο στο παιχνίδι με τον Σαρακηνό για την πρώτη αγωνιστική των play off- άνοιξε το σκορ, μετά από κεφαλιά-πάσα του Αραπίτσα. Στο 43’έγινε η ισοφάριση με εύστοχο πλασέ -από κοντά- του Μιχάλη Τσουκάλη, για να πάρει το τρίποντο ο Πύρασος στο 76’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Οικονόμου, παράβαση που υποδέχθηκε σε μαρκάρισμα πάνω στον Αραπίτσα.

Μυρμιδόνες-Δάφνη 3-1
Την πρώτη νίκη στα play out πέτυχαν οι Μυρμιδόνες επικρατώντας εύκολα με 3-1 της Δάφνης. Στο 16’ ο Νίκος Βούλγαρης άνοιξε το σκορ με ωραίο διαγώνιο σουτ, ενώ στο 27’ ο Μάτζαρης με ωραίο γυριστό σουτ –κι αφού πρώτα κοντρολάρισε με το στήθος- έκανε το 2-0 στέλνοντας τη μπάλα στην απέναντι γωνία. Στο 59’ οι φιλοξενούμενοι μείωσαν προσωρινά με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ευαγγελού μετά από χέρι του Φίλλιπου Κολημήτρα, για να διαμορφώσει το τελικό 3-1 και πάλι ο Νίκος Βούλγαρης με δυνατό διαγώνιο σουτ στο 42’. Τα τελευταία δώδεκα λεπτά οι Μυρμιδόνες έπαιξαν με δέκα παίκτες αφού είχε και τις τρεις αλλαγές που είχε διαθέσιμες ο Άρης Γιαννούτσος, με τον Φίλλιπο Κολημήτρα να μην μπορεί να συνεχίσει.

 

Η σελίδα ανανεώνεται…

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.