Αποτελέσματα και σκόρερ Β’ ΕΠΣΘ (Σάββατο 29/01/2022)

Πήρε το διπλό ο Νηλέας στις Μικροθήβες, όπως και ο Απόλλων Καναλίων στο γήπεδο του Αγ. Γεωργίου Νηλείας από τον Α.Ο.Α.Λ., ενώ η Χλόη με τον Αχιλλέα μοιράστηκαν από ένα βαθμό.

Μικροθήβες-ΕΛ Νηλέας 0-2
Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα ο Νηλέας πέρασε από την έδρα των Μικροθηβών με 0-2. Η ομάδα του Κυριάκου Κοκκινάκη πέτυχε από ένα τέρμα σε κάθε ημίχρονο και συνέχισε νικηφόρα. Ο Κουβαράς στο 33’ έκανε το 1-0 μετά από πάσα του Μαλούση, ενώ ο τελευταίος ήταν ο σκόρερ και του δεύτερου τέρματος, με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ στο 65’.

Άνω Λεχώνια-Απόλλων Καν. 1-3
Με δύο γρήγορα τέρματα στις αρχές κάθε ημιχρόνου και ένα στις καθυστερήσεις του αγώνα, ο Απόλλων Καναλίων επικράτησε του ΑΟ Άνω Λεχωνίων με 1-3. Μόλις στο 1’ μετά από πάσα του Βλαχόπουλου, ο Ξέρας με πλασέ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ, ενώ στο 37′ ο Καραγιάννης ισοφάρισε για τους γηπεδούχους. Με τη σέντρα του δεύτερου ημιχρόνου ο Κράβαρης –ο οποίος μόλις είχε περάσει στο ημίχρονο στη θέση του τραυματία Καραγιάννη- έκανε το 0-2 για την ομάδα του Χρήστου Κολημήτρα, ενώ ο Δουλάς στο 94’ με ωραίο ψηλοκρεμαστό διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Χλόη-Αχιλλέας Αχ. 1-1
Τέσσερα δοκάρια είχε η Χλόη κόντρα στον Αχιλλέα Αχιλλείου, ενώ έχασε και πέναλτι με τον Τριχόπουλο στο 50’, με αποτέλεσμα να πάρει μόλις τον ένα βαθμό στην έδρα της με αντίπαλο τον Αχιλλέα Αχιλλείου. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν μπροστά με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τσεκούρα στο 5′, ο Σεσκλιώτης στο 33’ ισοφάρισε για τους γηπεδούχους, είχε και τρία δοκάρια (!!!), ενώ ακόμα ένα είχε και ο Αραμπατζής για την ομάδα του Κώστα Τσούρικα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.