Αποτελέσματα και σκόρερ από την Α’ ΕΠΣΘ

Τρία παιχνίδια είχε το… μενού σήμερα για την Α’ ΕΠΣΘ με την αρχή να γίνεται με το παιχνίδι ανάμεσα σε Τοξότη και Αγία Παρασκευή, το οποίο ολοκληρώθηκε με σκορ 2-0.

Ο Δενελάβας στο 30’ με πλασέ έκανε το 1-0 για το σύνολο του Θανάση Χρυσοχού, ενώ ο Μπραχόλι με τον ίδιο τρόπο διαμόρφωσε το τελικό 2-0. Στον ίδιο όμιλο, ο ΑΟ Σκιάθου πήρε άνευ αγώνα τη νίκη 3-0 σε βάρος της Μακρινίτσας, ενώ ρεπό είχε η Δάφνη.

Από την άλλη, ο Ρήγας Φεραίος είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα απέναντι στον Πρωτεσίλαο, επικρατώντας 0-3 στον Πτελεό. Μόλις στο 10’ ο Ρόκας έκανε το 0-1 με σουτ μέσα από την περιοχή, ενώ ο Σουγκάρης έκανε το 0-2 στο 64’. Στο 82΄ο Πάσχος διαμόρφωσε το τελικό 0-3, ενώ οι Γάρος και Σουγκάρης είχαν δοκάρια στο 50’ και στο 70’.

Με το διπλό επέστρεψαν στον Αλμυρό οι παίκτες του Κώστα Ρέππου και ζευγάρωσαν έτσι τις νίκες τους στο φετινό πρωτάθλημα, παραμένοντας αήττητοι. Ο Παναγιώτης Κοντοβάς με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 5ο λεπτό άνοιξε το σκορ, για να γίνει το 0-2 με ωραία ατομική προσπάθεια του Χριστοφορίδη στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου, όπου πήρε τη μπάλα από το κέντρο πέρασε όποιον αμυντικό βρέθηκε μπροστά του και με ψύχραιμο πλασέ έδωσε διαφορά δύο τερμάτων στην ομάδα του. Στην επανάληψη, ο Καρατζόλης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, μείωσε σε 1-2 στο 55′, αλλά μέχρι το τέλος του ματς δεν άλλαξε κάτι, με τους φιλοξενούμενους να κατακτούν το πρώτο εκτός έδρας τρίποντο του φετινού πρωταθλήματος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.