Απρόσμενη συνάντηση ιερέων-φιλάθλων στο Αγρίνιο με τα κασκόλ τους

Μια απρόσμενη συνάντηση συνέβη στο Αγρίνιο, με ιερείς να φοράνε τα κασκόλ των αγαπημένων τους ομάδων και να σχολιάζουν τις εξελίξεις στο πρωτάθλημα.

Στο Αγρίνιο βρέθηκε o γνωστός για τη μεγάλη του αγάπη στον ΠΑΟΚ παπά Χρήστος στο πλαίσιο της επίσκεψης που πραγματοποίησε στη Σχολή Γονέων της Μητρόπολης.

Εκεί, συναντήθηκε, μεταξύ άλλων, με τον π. Χριστόφορο Χρόνη, που είναι επίσης λάτρης του ποδοσφαίρου και φίλαθλος του Παναθηναϊκού.

Οι δύο τους ανάρτησαν μια αναμνηστική φωτογραφία στο προφίλ που διατηρεί ο τελευταίος στα social media, όπου και φόραγαν τα κασκόλ των αγαπημένων τους ομάδων: «Σχολή Γονέων στο Αγρίνιο. Δευτέρα 6 Νοεμβρίου στις 6 το απόγευμα, στην αίθουσα του Επιμελητηρίου. Ο μοναδικός και ανεπανάληπτος π. Χρήστος (παπα-ΠΑΟΚ). Εδώ με τον παπα-Παναθηναϊκό» ήταν λεζάντα που τη συνόδευε.

Τα σχόλια έπεσαν «βροχή» και στη διαδικτυακή συζήτηση συμμετείχε και ο Παπά Βαγγέλης, φανατικός φίλος του Παναιτωλικού. «Σεβαστοί πατέρες και αδελφοί την ευχή σας. Καλοί είστε, αλλά εδώ στο Αγρίνιο μόνο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΑΡΑ», τους…μετέφερε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, δεν περίμενε την αφοπλιστική και άκρως χιουμοριστική απάντηση του π. Χριστόφορου Χρόνη, ο οποίος με αφορμή την κακή πορεία της ομάδας του Αγρινίου στο πρωτάθλημα και της δυσχερούς θέσης που βρίσκεται του έγραψε: «Είναι αυτονόητη η αγάπη για τον Παναιτωλικό. Κάνε προσευχή αδερφέ, γιατί δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα. Προσκυνώ»!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.