Aργώ Βόλου: Τρεις προσθήκες και μία αποχώρηση…

Για το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής προετοιμάζεται η ομάδα βόλεϊ Γυναικών της Αργούς Βόλου, με δύο νέες παίκτριες να εντάσσονται στο δυναμικό της, ενώ μία ακόμη επιστρέφει στις τάξεις της.

Όσον αφορά τα νέα πρόσωπα, μέλη της ομάδας πλέον αποτελούν οι Στεργιάνα Στύλα και Μαρία Αντωνοπούλου. Η 16χρονη Στύλα προέρχεται από τη Νίκη Βόλου, έχει ύψος 1.80μ  και αγωνίζεται ως κεντρική-διαγώνιος. Από την άλλη, η Αντωνοπούλου κατάγεται από τη Λαμία , έχει σπουδάσει Νηπιαγωγός στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και εργάζεται στον Βόλο στο αντικείμενο των σπουδών της. Είναι γεννημένη το 1992, έχει ύψος 1,60 μ. και αγωνίζεται ως λίμπερο. Έχει αγωνιστεί σε πολλές ομάδες όπως στους ΓΣ Λαμίας, Φθία Λαμίας, Νίκη Βόλου και Ηρακλή Χαλκίδας, με τους διοικούντες της Αρτγούς να κάνουν λόγο για μία πολύ έμπειρη παίκτρια που θα δώσει σημαντική βοήθεια στη φετινή πορεία του συλλόγου στην Α2 εθνική κατηγορία.

Όσον αφορά το τρίτη παίκτρια, πρόκειται για τη Σοφία Παπαθανασίου, που επιστρέφει στην Αργώ έπειτα από μια σύντομη απουσία της στην ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου. «Η Σοφία είναι «γέννημα θρέμμα»  της Αργούς και είναι από τις πρώτες αθλήτριες με τις οποίες ξεκίνησε να αγωνίζεται ο σύλλογος (2009). Είναι γεννημένη το 1995, έχει ύψος 1,69 μ., αγωνίζεται στη θέση ακραίας και εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος στον Βόλο.

Την ίδια στιγμή το «αντίο» της στον αθλητή Γρηγόρη Σκευοφύλαξ είπε η διοίκηση ,οι προπονητές και οι αθλητές της ανδρικής ομάδας της Αργούς, καθώς ο αθλητής δεν θα βρίσκεται την ερχόμενη σεζόν στο δυναμικό της ομάδας. «Οι φοιτητικές του υποχρεώσεις τελείωσαν και του ευχόμαστε να έχει καλή συνέχεια στη σταδιοδρομία του και κάθε επιτυχία στους προσωπικούς του στόχους. Κρατάμε ως σύλλογος τις δυνατές στιγμές αυτής της πολύχρονης συνεργασίας μας» αναφέρεται στη σχετική τοποθέτηση, με τον ίδιο τον αθλητή να σχολιάζει: «Εγώ σας ευχαριστώ πολύ για όλες τις ωραίες στιγμές που ζήσαμε και ιδίως για τις στιγμές που η ομάδα ήταν κάτι παραπάνω από ένας απλός σύλλογος. Χαίρομαι γιατί σε αύτη την ομάδα δεν μετρούσα νίκες και ήττες αλλά φίλους που περνούσαμε καλά κάνοντας κάτι που αγαπάμε».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.