Austrian Boys: Στηρίζουμε τη νέα προσπάθεια

Άνοιγμα καλής θέλησης έκαναν για ακόμη μία φορά οι Austrian Boys προς τη νέα διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου. Ο σύνδεσμος ο οποίος τον τελευταίο καιρό δέχθηκε επιθέσεις και απειλές, βάζει πάνω απ’ όλα τον Ολυμπιακό και δεν μένει στα όσα κυκλοφορούν στα “πηγαδάκια” κάποιων για τη δημιουργία νέου συνδέσμου αρεστού στη διοίκηση. Η διοίκηση του Ολυμπιακού με επικεφαλής τους κυρίους Βαρούτσικο κια Τόρη είναι σίγουρο ότι θα ξεφύγουν από λογικές αποκλεισμού και όλοι μαζί οι Ολυμπιακοί θα πορευθούν για να ανέβει η ομάδα στη Super League. Μάλιστα μετριοπαθείς Ολυμπιακοί προσπαθούν να φέρουν στο ίδιο τραπέζι τη νέα διοίκηση της ΠΑΕ και τους Austrian Boys ώστε να συζητήσουν για τη νέα χρονιά και πως μπορεί να βοηθήσει ο σύνδεσμος φιλάθλων. Η ανακοίνωση των Austrian Boys αναφέρει τα εξής:
“Μετά από τις εξελίξεις στη Διοίκηση της ομάδας και με την νέα κατάσταση όπως αυτή διαμορφώθηκε με μπροστάρηδες στην ΠΑΕ του Ολυμπιακού Βόλου τους κ.κ Βαρούτσικο και Τόρη, αυτό που οφείλουμε όλοι να κάνουμε, είναι να δούμε την επόμενη ημέρα στην ομάδα μέσα σε ένα κλίμα ΕΝΟΤΗΤΑΣ και ΣΤΗΡΙΞΗΣ.
Εμείς ως Austrian Boys δηλώνουμε ότι θα στηρίξουμε τη νέα αυτή προσπάθεια της νέας διοίκησης και είναι αυτονόητο ότι θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας ώστε να βοηθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις – όπως κάνουμε πάντα άλλωστε – ο κόσμος να είναι ενωμένος και ο Ολυμπιακός Βόλου να βαδίσει στο δρόμο των αγωνιστικών επιτυχιών.
Αναμένοντας και τις εξελίξεις που αφορούν τον αγωνιστικό σχεδιασμό της ομάδας, καλούμε όλους τους οπαδούς του Ολυμπιακού Βόλου να συσπειρωθούν κοντά στο Σύνδεσμό μας και να προετοιμάσουμε το έδαφος για μια δυναμική υποστήριξη της μεγάλης μας αγάπης και την επόμενη αγωνιστική χρονιά”.

Τέλος ο Γκούρμα, έρχεται ο Τσιμότζι
Ενίσχυση σε όλες τις θέσεις επιδιώκει ο Ολυμπιακός Βόλου και μεταξύ αυτών είναι και η γραμμή κρούσης. Ο πρώτος σκόρερ της περσινής περιόδου, Μάριο Γκούρμα μπορεί να δεσμεύεται με συμβόλαιο, όμως δεν πρόκειται να συνεχίσει να φορά τα ερυθρόλευκα και την επόμενη σεζόν. Φυσικά, οι λόγοι δεν είναι αγωνιστικοί.
Σε ό,τι αφορά στην περίπτωση του Ταουόγκα Τσιμότζι, οι συζητήσεις συνεχίζονται, προκειμένου να αποκτηθεί ο μέσος του Ηρακλή Ψαχνών και εκφράζεται η αισιοδοξία ότι την επόμενη εβδομάδα η μετακίνησή του στη θεσσαλική ομάδα θα έχει ολοκληρωθεί.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.