Austrian Boys: Ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας ο Αμανατίδης

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι Austrian Boys, στην οποία αναφέρουν ότι θα έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά τους ο Περικλής Αμανατίδης και τονίζουν ότι είναι δεδομένο γι’ αυτούς ότι ο νέος μεγαλομέτοχος και η νέα διοίκηση θα κάνουν την καλύτερη επιλογή του αντικαταστάτη του. Αναλυτικά:

«Παρακολουθώντας τα τεκταινόμενα στην ομάδα μας τις τελευταίες ώρες αισθανόμαστε την ανάγκη να δηλώσουμε τα εξής:

Νιώθουμε την ανάγκη να  ευχαριστήσουμε τον κ. Αμανατίδη  για όσα πρόσφερε στον Ολυμπιακό Βόλου, για την τεράστια συμβολή του στην επιτυχία της ανόδου στη Footbal League και την πολύ επιτυχημένη πορεία στο πρωτάθλημα.

Θέλουμε να δηλώσουμε ότι ο προπονητής αλλά και άνθρωπος Περικλής Αμανατίδης θα έχει πάντα ξεχωριστή θέση στη καρδιά μας.  Του ευχόμαστε τα καλύτερα στη συνέχεια της καριέρας του και το μόνο σίγουρο ότι οι δρόμοι μας θα ξανασυναντηθούν και θα τον ξαναδούμε στο πάγκο της ομάδος μας.

Παρόλ’ αυτά η ζωή προχωρά. Το όμορφο ταξίδι της ανόδου του Ολυμπιακού Βόλου τελείωσε επιτυχώς, συνεχίζεται όμως και ο στόχος δεν είναι άλλος από το  να δούμε τον Ολυμπιακό Βόλου στην επόμενη κατηγορία.

Γι’ αυτό και θεωρούμε αυτονόητο να στηρίξουμε ακόμα πιο δυναμικά την ομάδα καλώντας όλον τον κόσμο του Βόλου σε συσπείρωση, μέχρι το τέλος της διαδρομής. Θεωρούμε δεδομένο ότι ο ΝΕΟΣ μεγαλομέτοχος και η ΝΕΑ διοίκηση της ομάδος θα κάνουν την καλύτερη δυνατή επιλογή προπονητή για την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς  και την κατάκτηση του πρωταθλήματος της FOOTBALL LEAGUE!»

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.