Αυτά πέτυχε ο Αλέκος Βοσνιάδης στη Νίκη Βόλου…

O Aλέκος Βοσνιάδης ανέλαβε τη Νίκη Βόλου σε ένα κρίσιμο σημείο την περίοδο 2020-21, αντικαθιστώντας τον Στάικο Βεργέτη, και καταφέρνοντας από τον Μάιο του 2021 να κρατήσει τους «κυανόλευκους» στην κατηγορία, με τρεις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και μία ήττα.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ν’ ανανεωθεί η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών (τότε οι πληροφορίες έκαναν λόγο για διετές συμβόλαιο) και να καθοδηγήσει την ομάδα και την περίοδο 2021-22 στο πρωτάθλημα της Super League 2, τερματίζοντας στην 4η θέση με 52 βαθμούς χάρη σε 13 νίκες, 14 ισοπαλίες και μόλις πέντε ήττες. Από εκεί και πέρα, αξιοπρόσεκτη ήταν η πορεία στο κύπελλο Ελλάδας με τη Νίκη Βόλου να φτάνει στη φάση των «16», όπου και αποκλείστηκε οριακά με δύο ήττες από τον Παναιτωλικό της Super League (0-1 στο Πανθεσσαλικό, και 0-1 στο Αγρίνιο).

Φέτος, σε έξι αγώνες στο πρωτάθλημα υπό τις οδηγίες του έμπειρου Θεσσαλονικιού τεχνικού, η Νίκη Βόλου πέτυχε δύο νίκες, πήρε μία ισοπαλία και γνώρισε τρεις ήττες, ενώ απέκλεισε τον Ηρακλή στο κύπελλο, προτού αποκλειστεί με τη σειρά της από τον Άγιο Νικόλαο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.