«Αυτοκτονία» στο 90’ για τον Θησέα, 1-1 με τη Νέα Αρτάκη

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Ένα δικό του ματς έχασε ο Θησέας, καθώς ισοφαρίστηκε σε 1-1 από τη γηπεδούχο Νέα Αρτάκη στο 90’ κι εκεί που ήταν έτοιμος να πανηγυρίσει ένα εκτός έδρας τρίποντο, γυρίζει στη βάση του από την Εύβοια μόνο με τον έναν βαθμό.

Η ομάδα του Λευτέρη Καλογήρου είχε την ατυχία στο ζέσταμα να υποστεί τράβηγμα ο Οικονόμου κι έτσι την τελευταία στιγμή μπήκε στην ενδεκάδα στη θέση του ο Βουρδάκης. Ενώ για μεγάλο διάστημα του πρώτου μέρους οι γηπεδούχοι είχαν μία φλύαρη υπεροχή, χωρίς να κάνουν φάσεις, στο 41’ ο Θησέας βρήκε την ευκαιρία να προηγηθεί και δεν την άφησε να πάει χαμένη. Ο Ζαχαράκης από τον άξονα με γρήγορη ενέργεια ξέφυγε από τους αντιπάλους του και πέρασε μέσα στην περιοχή για τον Βλάχο. Αυτός βγήκε πλάγια δεξιά και κοντά στη γραμμή του άουτ πήγε να ντριμπλάρει αντίπαλό του, ο οποίος τον ανέτρεψε καθαρά. Το πέναλτι μετέτρεψε σε γκολ ο Σιώμος, που έστειλε τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων από τη δεξιά γωνία και την μπάλα από την αριστερή για το 0-1.

Στην επανάληψη ο Θησέας παρά την διάθεση για πίεση της Νέας Αρτάκης κρατούσε χωρίς να προβληματίζεται ιδιαίτερα το υπέρ του αποτέλεσμα, αλλά ένα ολέθριο σφάλμα του Σιγαλάκου στο 90’, που μπήκε στη θέση του Βαν ντε Γουΐχε και αγωνίστηκε, όπως και ο συμπαίκτης του, στα αριστερά της άμυνας, έφερε το 1-1. Συγκεκριμένα, ο Σιγαλάκος έκανε ένα κάκιστο γύρισμα προς τα πίσω, χωρίς να πιέζεται ιδιαίτερα και έβγαλε τετ-α-τετ τον Κωστούλα, που πέρασε και τον Κουτσιρίμπα και έστειλε την μπάλα εντός της ανυπεράσπιστης εστίας.

Με τη σέντρα ο Θησέας πλαγιοκόπησε από τα δεξιά, ο Δουλάς έβγαλε τη σέντρα με την μπάλα να φτάνει στο πίσω δοκάρι, αλλά η κεφαλιά-ψαράκι του Βουρδάκη ήταν πολύ άστοχη.

ΘΗΣΕΑΣ: Κουτσιρίμπας, Ιακωβίδης, Ρακής, Γκάγκας, Βαν ντε Γουΐχε (84’ λ. τρ. Σιγαλάκος), Τσανάκας, Χατζησταμάτης, Σιώμος (67’ Κοτζαθανάσης), Ζαχαράκης, Βουρδάκης, Βλάχος (86’ Δουλάς)

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.