Ηττήθηκε η Νίκη στο ντέρμπι με την Καρδίτσα

Έκανε μεγάλη προσπάθεια η Νίκη, αλλά χωρίς να είναι αυτή που έπρεπε σε κάποια σημεία του παιχνιδιού, γνώρισε την ήττα από τον ΑΣ Καρδίτσας με 57-76 για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής μπάσκετ ανδρών, στο κλειστό της Νέας Ιωνίας.

Οι κυανόλευκοι είχαν μουδιασμένο ξεκίνημα και έδωσαν την ευκαιρία στους φιλοξενούμενους από το πρώτο δεκάλεπτο να πάρουν προβάδισμα στο σκορ. Στη δεύτερη περίοδο η Νίκη ήταν «αγνώριστη» στο παρκέ της Νέας Ιωνία. Κακή αμυντική λειτουργία, πολλά λάθη και άστοχες χαμένες βολές, έφεραν την Καρδίτσα να προηγείται με 18 πόντους στην ανάπαυλα (25-43).

Στην επανάληψη η Νίκη μπήκε αποφασισμένη να γυρίσει το ματς. Με τους Τσώλη και Τζίνη να πετυχαίνουν κρίσιμα καλάθια μείωσε αρχικά σε 37-46, ενώ προς το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου πλησίασε στους πέντε (44-49), δίνοντας νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση.

Στην τέταρτη περίοδο, η Νίκη έδειχνε να θέλει αλλά να μην μπορεί… Οι φιλοξενούμενοι πιο ψύχραιμοι και με περισσότερες λύσεις κατάφεραν να πάρουν μια διαφορά ασφαλείας την οποία και έκλεισαν στους 19 πόντους με τη λήξη.

Τα δεκάλεπτα: 14-20, 25-43, 44-51, 57-76

Διαιτητές: Παπαγεωργίου, Ελευθεριάδης
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Κασαπίδης): Τζίνης 8, Οικονόμου, Κατσαλής 3, Θεοδώρου, Βασδέκης 2, Μπίζιος, Τσώλης 12 (1), Βλήτσιος, Κέτουλας 1, Τάσσος 21, Τοκατλίδης 10.

Α.Σ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Φόρος): Δεσπούλης 4, Θώδης, Τσιαμούρας 4, Παπαϊωάννου 12, Βούλγαρης 2, Παπαδόπουλος 20, Αντωνίου 15 (4), Κουρέπης 4 (1), Γεωργίου 15 (1).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.