Με τρία ματς αρχίζει η 8η αγωνιστική στην Α1

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Η Greek Basket League επιστρέφει μετά τη διακοπή για τις υποχρεώσεις των προκριματικών του Eurobasket, με το πρόγραμμα του Σαββάτου (30/11) να έχει τρία ματς στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής.

Στις 17:00 σε μια αναμέτρηση που μας γυρνάει αρκετά χρόνια πίσω, η ΑΕΚ φιλοξενεί στα Λιόσια τον Πανιώνιο (ΕΡΤ3) κεκλεισμένων των θυρών λόγω τιμωρίας της έδρας, που προκάλεσε η ανεκδιήγητη διαιτητής Τσαρούχα, με τους φίλους των κιτρινόμαυρων να αντιδρούν στη σφαγιαστική διαιτησία με τον Προμηθέα στην Πάτρα. Αν η ΑΕΚ κερδίσει, φτάνει τον Πανιώνιο στο 4-4.

Στις 18:00 στην Καρδίτσα η τοπική ομάδα αντιμετωπίζει το Λαύριο, με τις δυο ομάδες να προέρχονται από σερί νικών στο πρωτάθλημα και έχουν στόχο να το συνεχίσουν (ERTSPORTS1), έχοντας φτάσει και οι δύο σε ρεκόρ 3-4.

Τελευταίο παιχνίδι για την πρώτη αγωνιστική μέρα είναι το Προμηθέας Πάτρας-Κολοσσός Ρόδου. Η ομάδα της Αχαΐας νίκησε στην πιο πρόσφατη αγωνιστική την ΑΕΚ (4-3), με … έκτη παίκτρια την Τσαρούχα, και απέναντι στους Ροδίτες έχουν μια ευκαιρία, για να δημιουργήσουν ένα σερί, μιας και η ομάδα του Γιώργου Σιγάλα δεν είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση, μετρώντας έξι συνεχόμενες ήττες σε Ελλάδα (1-6) και Ευρώπη. Ο αγώνας θα μεταδοθεί στις 20:15 από το κανάλι της ΕΡΤ3.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.