Βέργος: “Περίμενα ότι το παιχνίδι θα κριθεί στο γκολ” (video)

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Η δήλωση του τεχνικού της Αγίας Άννας για την ήττα από τον Ολυμπιακό Βόλου

Σύμφωνα με τον προπονητή της Αγίας Άννας Γιάννη Βέργο το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό κρίθηκε στις λεπτομέρειες και στο γεγονός ότι οι “ερυθρόλευκοι” εκμεταλλεύτηκαν μία από τις ευκαιρίες τους, ενώ η δική του ομάδα δεν τα κατάφερε.

“Για άλλη μια χρονιά έχουμε ανταγωνιστική ομάδα και κοιτάμε όλους τους αντιπάλους στα μάτια. Ήρθαμε να παίξουμε στην έδρα του Ολυμπιακού, που είναι το μεγάλο όνομα της κατηγορίας και έχει τον πρώτο λόγο για την άνοδο. Από τα παιδιά είμαι πολύ ικανοποιημένος. Περίμενα ότι το παιχνίδι θα κριθεί στο γκολ. Ο Ολυμπιακός είχε κάποιες ευκαιρίες, όπως και εμείς. Ωστόσο, εκείνος πέτυχε γκολ, ενώ εμείς όχι και έτσι πήρε το ματς”.

Για το γεγονός ότι η ομάδα του απομακρύνθηκε από την κορυφή, επεσήμανε ότι στην Αγία Άννα δεν είναι αυτοσκοπός η κατάκτηση του τίτλου. “Εκείνο που εμείς θέλουμε είναι να παίζουμε πάντα για τη νίκη, να τερματίσουμε όσο γίνεται πιο ψηλά και να δίνουμε χρόνο συμμετοχής σε νέα παιδιά”, κατέληξε.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Γιάννη Βέργου:

Γιώργος Πέγιος

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.