Συμπληρώνει το παζλ με Τζόκα η Ανόρθωση-Συζητήσεις και με Παπούλια

O Κώστας Τζόκας μετακομίζει από τα Τρίκαλα στον Βόλο για λογαριασμό της Ανόρθωσης
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Ενισχύεται κι άλλο η βολιώτικη ομάδα ενόψει της συμμετοχής της στη NL2

Δύο περιπτώσεις παικτών έχουν έρθει στο προσκήνιο για την Ανόρθωση Βόλου τις τελευταίες ημέρες, με τον έναν να θεωρείται ήδη μέλος της ομάδας, που προετοιμάζεται για τη National League 2, και τον δεύτερο να είναι και πάλι σε συζητήσεις με τη διοίκηση του βολιώτικου συλλόγου.

Αυτός που είναι δεδομένο ότι θα ενταχθεί στο δυναμικό της ομάδας είναι ο νεαρός γκαρντ Κώστας Τζόκας, έχοντας κλείσει τη χρονιά σε… δύο ομάδες. από τη μία αγωνίστηκε στα Trikala Basket και στην Εlite League, από την άλλη ήταν βασικό μέλος της ΑΕ-Άρης Τρικάλων, με την οποία έδειξε τα τελευταία χρόνια τις αρετές του στο σκοράρισμα, όντας μάλιστα και πρώτος σκόρερ της Α1 ΕΣΚΑΘ την περίοδο 2022-23. Ο 21 μόλις ετών combo guard έχει αποτελέσει μάλιστα και μέλος της Νήαρ Ηστ, όπου έκανε κάποια από τα πρώτα του μπασκετικά βήματα, ενώ δείχνει να διαθέτει και καλό μακρινό σουτ.

Όσον αφορά τον έτερο παίκτη, αυτός δεν είναι άλλος από τον Πάνο Παπούλια, που αποχωρεί από τον ΓΣ Αλμυρού όπως όλα δείχνουν, μετά και τον εθελούσιο υποβιβασμό της ομάδας στην Α1 ΕΣΚΑΘ. Οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών δεν έχουν ολοκληρωθεί, ωστόσο δείχνουν να είναι σε καλό δρόμο, και αναμένονται τα σχετικά αποτελέσματα τις επόμενες ημέρες.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.