Δεν αναδείχθηκε νικητής στη μονομαχία του Αίαντα Σούρπης με τη Σκιάθο, αφού οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0 και πήραν από ένα βαθμό η κάθε μία. Το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητα, αφού σημειώθηκαν ελάχιστες φάσεις μπροστά από τα δύο εστίες.
Πάντως, την πολύ μεγάλη ευκαιρία την είχε ο Αίας στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. Από μπαλιά του Χριστόπουλου, ο Θανάσης Κατσαβριάς (στην πρώτη του φετινή εμφάνιση μετά την τιμωρία του) πήρε την κεφαλιά και η μπάλα βρήκε σε χέρι αμυνομένου. Ο διαιτητής Πατσιαούρας έδειξε αμέσως την άσπρη βούλα, αλλά ο Θ. Κατσαβριάς που ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι σημάδεψε το δεξί δοκάρι.
ΑΙΑΣ ΣΟΥΡΠΗΣ: Χαλάτσης, Υζάι (61’ Βούζης), Παπανικολόπουλος, Ξηροκώστας, Χριστέλος, Δημακόπουλος (70’ Κωστούλας), Χριστόπουλος, Κόντρα, Καραγιώργος (85’ Τσόγκας), Θ. Κατσιαβριάς, Χειλάς.
ΣΚΙΑΘΟΣ: Πετανίδης, Σκαπαριώτης, Μπεσίρι (92’ Τουρναβίτης), Πρίφτι (76’ Χαλκιάς), Κορέλας, Θ. Σταμέλος, Γεωργαντάς, Μπάμπα (58’ Μούτσο), Καλλιακούδας, Αποστόλου, Μπρέγκου (58’ Στάθης).
Γ.Π.

















