Προς Ρόδο το Final-8 του Κυπέλλου

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Στα Δωδεκάνησα οδεύει η τελική φάση του Κυπέλλου Μπάσκετ Ανδρών, καθώς όλα δείχνουν πως ο τίτλος θα κριθεί στην έδρα του Κολοσσού, αν και ακόμα δεν υπάρχει κάτι επίσημο, σχετικά με την έδρα της διοργάνωσης.

Το Ηράκλειο της Κρήτης έχει φιλοξενήσει την τελική φάση του Κυπέλλου Μπάσκετ Ανδρών τα τελευταία τρία χρόνια, είτε ως Final-4, είτε με την τωρινή του μορφή, η οποία διεξάγεται με οκτώ ομάδες.

Ωστόσο, φαίνεται πως η ΕΟΚ θα δώσει τη διοργάνωση στη Ρόδο για το 2025 και στο κλειστό της Καλλιθέας θα κριθεί ο Κυπελλούχος τον ερχόμενο Φεβρουάριο. Θυμίζουμε ότι το σμαραγδένιο νησί έχει φιλοξενήσει τη διοργάνωση του Σούπερ Καπ τα τρία τελευταία χρόνια και φέτος ο Κολοσσός Ρόδου αναβάθμισε την έδρα του, προχωρώντας σε σημαντικές βελτιωτικές κινήσεις, αφού για πρώτη φορά στην ιστορία παίζει σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

πηγή: ertsports.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.