Χάρισε την απογευματινή προπόνηση ο Ντόστανιτς στους παίκτες

Διπλή προπόνηση ήταν προγραμματισμένο να κάνουν σήμερα Πέμπτη (7/3) οι παίκτες της Νίκης, αλλά ο Ράτκο Ντόστανιτς, μένοντας ικανοποιημένος από την προσπάθειά τους το πρωί στο Βασδέκειο, τους χάρισε την απογευματινή. Έτσι, οι παίκτες θα πάνε στο Πανθεσσαλικό, μόνο για το μπάρμπεκιου, που θα γίνει στις 18.30 το απόγευμα.

Ατομικό πρόγραμμα συνέχισαν να κάνουν Κέρι και Παπαδήμας, ενώ έλειπε και πάλι δικαιολογημένα ο Γιάννης Ντινιωτάκης, που έγινε πατέρας, ωστόσο την Παρασκευή θα είναι κανονικά στο γήπεδο. Μάλιστα η Νίκη εξέδωσε και ευχετήρια ανακοίνωση, που αναφέρει: “Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 εκφράζει στον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Γιάννη Ντινιωτάκη και στη σύντροφό του Κωνσταντίνα τις θερμότερες ευχές για τη γέννηση της κόρης τους. Να είναι καλότυχη και ευτυχισμένη”.

Οι κυανόλευκοι θα γυμναστούν μέχρι και το Σάββατο το πρωί και μετά λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος θα τους δοθεί διήμερο ρεπό, κάτι που σημαίνει ότι θα επιστρέψουν την Τρίτη, για να μπουν στην τελική ευθεία της προετοιμασίας για το ματς της 17ης Μαρτίου με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, το οποίο θα είναι το δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας…

Στη Νίκη σίγουρα κάνουν την αυτοκριτική τους, βλέποντας ότι στα τελευταία τρία ματς με Αστέρα Ιτέας, Ολυμπιακό Βόλου και Φωκικό έχουν σκοράρει δύο γκολ, ενώ μέχρι την 17η αγωνιστική είχαν βάλει 49 τέρματα, ήτοι 2,88 ανά ματς.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.