Χωρίς Μπάκιτς και Τοράλ αλλά με Λάρσον ο ΟΦΗ στον Βόλο

Με τον Σουηδό δεξιό μπακ Ερικ Λάρσον στην αποστολή του φτάνει σήμερα (27/2) στον Βόλο ο ΟΦΗ ενόψει του αυριανού παιχνιδιού στο Πανθεσσαλικό με τον ΝΠΣ για την εμβόλιμη 25η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Αντίθετα σ’ αυτήν δεν βρίσκονται οι τιμωρημένοι Μπάκιτς, σκόρερ και των δύο γκολ στην ισοπαλία 2-2 με τον ΠΑΣ Γιάννινα, και Τοράλ, αμφότεροι βασικοί.

Όπως ενημέρωσε η κρητική ΠΑΕ: Με προπόνηση που έγινε το πρωί της Τρίτης (27/2) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, η ομάδα μας ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τον αυριανό (28/2, 15:00) αγώνα με τον Βόλο ΝΠΣ. Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής και στατικές φάσεις.

Ο Τραϊανός Δέλλας συμπεριέλαβε στην αποστολή, στην οποία επέστρεψε ο Ερικ Λάρσον, τους: Μπάουμαν, Χριστογεώργο, Μαρινάκη, Λάρσον, Τοράρινσον, Αμπάντα, Λουκάο, Λαμπρόπουλο, Βούρο, Γκαγιέγος, Γκλάζερ, Μεγιάδο, Αποστολάκη, Νέιρα, Ριέρα, Μπάκου, Μοσκέρα, Χιμένεθ, Ισέκα, Φελίπε.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τιμωρημένοι Μάρκο Μπάκιτς και Γιον Τοράλ, ο τραυματίας Ματέους Μπρεσάν και οι Κώστας Γιαννούλης, Δημήτρης Σωτηρίου, Ανδρέας Αδαμάκης, Γιάννης Θεοδοσουλάκης, Μάνουελ Καλαφάτης, Τίτος Κουτεντάκης και Ηλίας Σημαντηράκης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.