Χωρίς Νεϊμάρ στο Copa America η Βραζιλία

Δεν υπάρχει ηρεμία για τον Νεϊμάρ, ο οποίος μετά την καταγγελία βιασμού θα χάσει και το Copa America, λόγω τραυματισμού.

Η «μαύρη» περίοδος του Ο’ Ney ολοκληρώθηκε στο 21ο λεπτό του φιλικού αγώνα της Βραζιλίας με το Κατάρ (2-0) τα ξημερώματα, μετά από σύγκρουση με αντίπαλο. Ο άσος της Σελεσάο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαγνώστηκε με διάστρεμμα στον αστράγαλο.

«Σήμερα είναι ένας από τους πιο δύσκολους αγώνες της καριέρας μου», έγραψε ο Νεϊμάρ στα προφίλ των κοινωνικών μέσων του, λίγο πριν ξεκινήσει η αναμέτρηση με το Κατάρ, με τις λέξεις να αποδεικνύονται προφητικές.

Η Βραζιλιάνικη Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου επιβεβαίωσε, μετά τις εξετάσεις στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε μετά την έξοδο από το γήπεδο με πατερίτσες, ότι ο Νεϊμάρ υποφέρει από «διάστρεμμα στον αστράγαλο του δεξιού ποδιού».

Ένα κρύο ντους για τον άσο της Παρί Σεν Ζερμέν, λίγες μέρες μετά την κατηγορία βιασμού που κατήγγειλε στην αστυνομία του Σάο Πάολο μια 26χρονη Βραζιλιάνα, η οποία τον κατηγόρησε για σεξουαλική βία σε ξενοδοχείο στο Παρίσι, στις 15 Μαΐου.

Η Βραζιλία θα κάνει το ντεμπούτο της στο Copa America στις 14 Ιουνίου, ενάντια στην Ονδούρα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.