Χωρίς συμμετοχή από Μαγνησία το πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ21

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΟΚ

Με τη συμμετοχή 66 σωματείων θα διεξαχθεί για πρώτη φορά την αγωνιστική περίοδο 2022-23 το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών, με την ΕΟΚ ν’ ανακοινώνει ότι έχουν καταρτιστεί 4 όμιλοι για τον Βορρά και 4 όμιλοι για τον Νότο, χωρίς ωστόσο καμίας ομάδας από τη Μαγνησία!

Αν και η Ομοσπονδία είχε δώσει τη δυνατότητα στις ομάδες κατά τόπους να κάνουν ακόμη και συμπράξεις, στη Μαγνησία δεν έγινε κάτι τέτοιο, αν και σε άλλες περιοχές προέκυψαν μεικτά σύνολα από συλλόγους που θα πάρουν μέρος στο πρωτάθλημα.

Από πλευράς Θεσσαλίας συμμετοχή δήλωση μόνο ομάδα από την περιοχή των Τρικάλων (ΠΣ Τρικάλων όπως αναφέρεται, ενώ είναι άξιο απορίας γιατί δεν προέκυψε κάποιο άλλο σύνολο, μιας και η ΕΣΚΑΘ και την προηγούμενη χρονιά διοργάνωσε πρωτάθλημα με αθλητές κάτω των 21 ετών, στο οποίο μάλιστα συμμετείχε και η Νίκη Βόλου.

Όσον αφορά την έναρξη του πρωταθλήματος αυτή έχει οριστεί για τις 19/10/2022. Οι κληρώσεις για τις Φάσεις Α΄, Β΄ και Γ΄ των αγώνων των ομίλων θα πραγματοποιηθούν στα γραφεία της ΕΟΚ στην Αθήνα (ΟΑΚΑ) στις 20/9/2022 και ώρα 13.00, ενώ η κλήρωση του Final Four θα οριστεί σε χρόνο που θα ορίσει το ΔΣ της ΕΟΚ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.