Χωρίς το ΑΕΛ-Νίκη Βόλου οι μεταδόσεις της SL2

Μπορεί στο πρόγραμμα της Super League 2 να ξεχωρίζει η θεσσαλική αναμέτρηση ανάμεσα σε ΑΕΛ και Νίκη Βόλου, ωστόσο η Λίγκα αποφάσισε να μεταδώσει μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας του Youtube δύο άλλες αναμετρήσεις.

Έτσι, την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου θα μεταδοθεί το παιχνίδι Ηλιούπολη – Αιγάλεω, ενώ την επομένη (Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου) θα προβληθεί ο αγώνας ανάμεσα σε Καμπανιακό και Μακεδονικό.

Στη μη προβολή της αναμέτρησης ΑΕΛ-Νίκη Βόλου πιθανότατα να έχει παίξει ρόλο και η στάση της λαρισαϊκής ΠΑΕ όσον αφορά την τηλεοπτική κάλυψη των αγώνων στην έδρα της, αφού είχε εκδώσει ανακοίνωση διαμαρτυρίας, όταν είχε αποφασιστεί να προβληθεί ο αγώνας της με τον ΠΑΟΚ Β’. Στην ανακοίνωσή της για εκείνο το παιχνίδι, η λαρισαϊκή πλευρά είχε τονίσει μεταξύ άλλων τα εξής: «Είναι δυνατόν η ΠΑΕ ΑΕΛ όταν αγωνίζεται στο γήπεδο της με την ιστορική ομάδα του ΠΑΟΚ και έχουν προηγηθεί δύο παιχνίδια της εκτός έδρας, να μην ερωτάται εάν θίγεται οικονομικά από την απευθείας τηλεοπτική προβολή στο YouTube channel της Super League 2;».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.