«Χορταστική» ισοπαλία για Παναιτωλικό και ΝΠΣ Βόλο

Παναιτωλικός και ΝΠΣ Βόλος πρόσφεραν θέαμα αλλά όχι γκολ, καθώς αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς σκορ (0-0). Κορυφαίοι του γηπέδου ήταν οι δύο τερματοφύλακες.
Έχοντας απαλλαχθεί από το βάρος της παραμονής στη Super League, οι δύο ομάδες έπαιξαν πιο ελεύθερα και είχαν διάθεση να απειλήσουν. Στο πρώτο ημίχρονο δημιούργησαν και οι δύο αρκετές ευκαιρίες στις εστίες, δίχως όμως αποτέλεσμα.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναιτωλικός, έχοντας και μεγαλύτερη φρεσκάδα λόγω των περισσότερων επιλογών από τον πάγκο κυριάρχησε, κυνήγησε μέχρι το φινάλε να βρει κάποιο γκολ, αλλά το 0-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος.

Χορταστικό το πρώτο ημίχρονο
Το πρώτο ημίχρονο ήταν ιδιαίτερα χορταστικό με τις δύο ομάδες να δημιουργούν πολλές ευκαιρίες στις δύο εστίες. Ο Παναιτωλικός απείλησε πρώτος στο 8’. Σε φάση διαρκείας στα καρέ του ΝΠΣ Βόλου, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Μόρσεϊ από τα αριστερά, ο Μάρτενσον έκανε ένα σουτ, το οποίο κόπηκε από έναν αμυνόμενο των φιλοξενούμενων.
Στο 12ο λεπτό ο Βέργος, που ήταν ιδιαίτερα απειλητικός στο πρώτο ημίχρονο, απείλησε για πρώτη φορά τον Κλέιμαν με κεφαλιά ψαράκι μέσα από την περιοχή, την οποία ο Κλέιμαν απομάκρυνε με ωραία επέμβαση.
Ο ΝΠΣ Βόλος απείλησε για πρώτη φορά με ένα σουτ του Πάολο Φερνάντες, το οποίο πέρασε εκτός εστίας του Ανέστη. Στο 26′ σε φάση διαρκείας στα καρέ του Κλέιμαν και έπειτα από αδυναμία του Βέργου να πλασάρει προς την εστία, ο Μπελεβώνης δοκίμασε ένα δυνατό σουτ, ωστόσο η μπάλα πέρασε άουτ.
Πέντε λεπτά μετά οι φιλοξενούμενοι απείλησαν εκ νέου, ωστόσο το δυνατό σουτ που δοκίμασε ο Φαν Βερτ, μέσα από την περιοχή η μπάλα πέρασε άουτ. Δύο λεπτά μετά ο Βέργος απείλησε ξανά με σουτ εντός περιοχής, αλλά ο Κλέιμαν παρενέβη για μια ακόμα φορά. Τελευταία τελική στο ημίχρονο ήταν ένα μακρινό σουτ του Μεταξά, το οποίο κατέληξε στην αγκαλιά του Ανέστη, δίχως να ανησυχεί ο κίπερ της ομάδας του Αγρινίου.

Ανώτερος ο Παναιτωλικός στο δεύτερο ημίχρονο
Οι δύο ομάδες συνέχισαν στο ίδιο μοτίβο και στο δεύτερο ημίχρονο, έχοντας διάθεση να απειλήσουν και να παίξουν ποδόσφαιρο. Ο Βόλος μπήκε πιο δυνατά και απείλησε σε δύο περιπτώσεις σε διάστημα τριών λεπτών.
Η πρώτη τελική ήταν με τον Βέργο στο 55′, ωστόσο η μπάλα πέρασε λίγο άουτ. Τρία λεπτά μετά ο Μόρσεϊ βρέθηκε σε θέση βολής στην περιοχή, ωστόσο ο Κλέιμαν φώναξε και πάλι “παρών”, απομακρύνοντας σε κόρνερ με ωραία επέμβαση.
Οι παίκτες του Γιάννη Αναστασίου συνέχισαν να έχουν τα ηνία του αγώνα τουλάχιστον μέχρι το 80ο λεπτό, ωστόσο ο Κλέιμαν ήταν εκεί όταν χρειάστηκε. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα της λήξης, παρά το γεγονός ότι υπήρχαν οι ευκαιρίες για να μπουν τα γκολ.

Παναιτωλικός: Ανέστης, Αποστολάκης (80’ Λούι), Αντούνιες, Περέιρα, Μόρσεϊ (60’ Ντάγκο), Λάρσον, Μάρτενσον (86’ Μπαρμπόσα), Βέργος, Μπελεβώνης (61’ Καρέλης), Φλόρες, Ντουάρτε.
ΝΠΣ Βόλος: Κλέιμαν, Άλχο, Ροσέρο, Γκιουλέν, Τριανταφύλλου (63’ Ριένστρα), Τσοκάνης, Φερνάντες, Μπαριέντος, Σιελής, Μεταξάς (83’ Λογαράς), Βαν Βέρτ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.