Χρ. Βενέτης για το γηπεδικό πρόβλημα της Νίκης: «Απαράδεκτο, ο δήμαρχος πρέπει να ενώνει»

Μιλώντας στο Ράδιο Ένα και στον Δημήτρη Καρεκλίδη ο Χρήστος Βενέτης, που αποτελεί τον πρωτεύσαντα σε ψήφους με την παράταξη «Συμμαχία για τον Βόλο» στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές, ενώ είναι και αδερφός του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Νίκη, Βασίλη Βενέτη, ρωτήθηκε μεταξύ άλλων και για το γεγονός ότι η Νίκη έχει τεράστιο γηπεδικό πρόβλημα και δεν της παραχωρείται ούτε το Πανθεσσαλικό ούτε η Νεάπολη.

Η τοποθέτησή του έχει ως εξής: «Αυτό είναι απαράδεκτο. Όταν γίνονται εκλογές, αυτός που εκλέγεται δήμαρχος, είναι δήμαρχος όλων των πολιτών, δεν είναι μόνο αυτών που τον ψήφισαν, δεν επιδεικνύει εκδικητική συμπεριφορά, ίσα-ίσα που θα πρέπει να ενώνει, γιατί οι εκλογές αναδεικνύουν τον πιο ικανό, τον πιο κατάλληλο και τον πιο αγαπητό.

Υποχρέωσή του είναι να ενώσει όλους τους πολίτες για το κοινό καλό. Δεν μπορεί να αντιμετωπίζεται η μία ομάδα σαν παιδάκι και η άλλη σαν αποπαίδι. Ίσα-ίσα θα έπρεπε να διευκολύνεται η οποιαδήποτε ομάδα της περιοχής να αγωνίζεται σε γήπεδα της περιοχής.

Για το αν θα γίνει κάποια παρέμβαση για το ζήτημα από την παράταξη «Συμμαχία για τον Βόλο»: «Φαντάζομαι πως ναι. Όπως και με τον Ολυμπιακό Βόλου, που πήγαμε στο ΕΑΚ και το είδαμε εγκαταλελειμμένο. Το Στάδιο ήταν σε καλύτερη κατάσταση τη δεκαετία του ’80, καθώς έκανα προπονήσεις εκεί ως αθλητής στίβου. Είναι αδιανόητο. Τις κερκίδες τις είδαμε μισογκρεμισμένες, το ταρτάν είναι κακής ποιότητας, μόνο ο αγωνιστικός χώρος ίσως είναι αξιόπιστος».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.