Χριστουγεννιάτικο τουρνουά 2019 «Βαγγέλης Βουρούκος»

Τουρνουά Χριστουγέννων διοργανώνει ο Αιολικός Βόλου, με τα μέλη της ομάδας να θυμούνται πάντα τον αείμνηστο Βαγγέλη Βουρούκο…

Το τουρνουά Χριστουγέννων 2019 «Βαγγέλης Βουρούκος» θα διεξαχθεί στις 27 και 28 Δεκεμβρίου καθώς στις 2 και 3 Ιανουαρίου του 2020, τόσο στο ΕΑΚ Βόλου και στο κλειστό της Νέας Ιωνίας, όσο και στο 3ο Γυμνάσιο Νέας Ιωνίας., σε συνδιοργάνωση με τον ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ.

Εκτός από τον Αιολικό, στο τουρνουά θα πάρουν μέρος οι ομάδες της Νίκης Βόλου, των Τιτάνων Αλμυρού, του Κεραυνού Λάρισας, του Φοίβου Λάρισας και της Ανόρθωσης.

Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση:

«Το τουρνουά αυτό διεξάγεται προς τιμή του μέλους μας Βαγγέλη Βουρούκου, που έφυγε πρόωρα από κοντά μας , για τα παιδιά της Κιβωτού. Τιμή στον αθλητή, στον ποδοσφαιριστή, στον προπονητή, στο δάσκαλο, στον άνθρωπο. Ο Βαγγέλης Βουρούκος είχε ιδιαίτερη ευαισθησία στα παιδιά και για το σκοπό αυτό παρακαλούμε να συγκεντρωθούν τα παρακάτω είδη για να δοθούν στην Κιβωτό του Κόσμου: Απορρυπαντικά –χαρτικά- είδη καθαριότητας-σαμπουάν-είδη προσωπικής υγιεινής κ.τ.λ., όχι είδη διατροφής, όχι ρούχα. Η συγκέντρωση των ανωτέρω θα γίνεται στο 3ο Γυμνάσιο Ν. Ιωνίας έως το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου τις ώρες λειτουργίας του συλλόγου (καθημερινά 15:00-22:00 και Σάββατο 09:00-18:00). Η παράδοση θα γίνει 24 Δεκεμβρίου 2019 στις 11:00. με αντιπροσωπεία που θα τραγουδήσει και τα κάλαντα.

Η Κιβωτός του κόσμου ως γνωστό απευθύνεται σε παιδάκια που έχουν βρεθεί σε κίνδυνο, έχουν βιώσει έντονα τραυματικά γεγονότα στη ζωή τους και έρχονται στην αγκαλιά των υπευθύνων κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας. Στο σπίτι φιλοξενούνται αποκλειστικά αγόρια από τη νηπιακή ηλικία έως και την ενηλικίωση του. Είναι 28 παιδιά από 6 ετών έως 17. Κύριο μέλημα των υπευθύνων είναι τα παιδιά να μεγαλώσουν σε μια όμορφη και γεμάτη αγάπη οικογένεια μέσα από την οποία θα νιώσουν την ασφάλεια, τη στοργή, τη γαλήνη, την προστασία και θα λάβουν όλα τα απαραίτητα εφόδια που θα τα βοηθήσουν να ανοίξουν τα φτερά τους και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της σύγχρονης ζωής με αξιοπρέπεια. Μεγάλο βάρος δίνεται στην ανατροφή των παιδιών, στη ψυχοκινητική τους φροντίδα καθώς και στην εκπαίδευση τους ώστε να εξελιχθούν σε ανθρώπους ενάρετους, ικανούς να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες της καθημερινής ζωής και να είναι χρήσιμοι στον πλησίον τους. Ο Βαγγέλης Βουρούκος θα ήταν πολύ ικανοποιημένος για την τιμή που του κάνουμε μέσω των παιδιών αυτών. Ευχαριστούμε τις ομάδες που θα συμμετάσχουν στο Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά «ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΒΟΥΡΟΥΚΟΣ» για τα παιδιά της κιβωτού και τον ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ για την παραχώρηση των γηπέδων».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.