Χρυσό μετάλλιο για Καράγγελου και Φράγκου του ΝΟΒΑ στο Τεχνικό Ντουέτο

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν η Ζωή Καράγγελου και η Ελένη Φράγκου του ΝΟΒΑ στο Τεχνικό Ντουέτο, στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης Εφήβων – Νεανίδων στο κολυμβητήριο “Αντ. Δημητρόπουλος” της Γλυφάδας.

Στο Τεχνικό Ντουέτο, η Ζωή Καράγγελου και η Ελένη Φράγκου του ΝΟΒΑ πήραν την πρωτιά με 214,9041 βαθμούς και κατέκτησαν. το χρυσό μετάλλιο.

Το ασημένιο πήραν οι Αθηνά Καμαρινοπούλου / Δήμητρα Κατρατζόγλου με 199,4499 β. του ΑΝΟ Γλυφάδας και το χάλκινο οι Δέσποινα Πέντζα / Σοφία Ρηγάκου του ΑΟ Υάδες με 198,0084 β.

-Ο ΑΟΑ Υάδες κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Τεχνικό Ομαδικό.  Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε ο ΝΟ Χανίων με 215,1021 β. και το χάλκινο ο ΝΟΒΑ (ΚΑΛΤΣΟΓΙΑΝΝΗ Νικολέτα -ΚΑΡΑΓΓΕΛΟΥ Ζωή-ΜΑΜΠΡΟΥΚ Μάριεμ -ΦΡΑΓΓΟΥ Ελένη) με 205,4126 β.

Οι Μελίνα Ραφαήλια Κασβίκη / Φαίδρα Χρυσού (αναπλ. Ειρήνη Μακρίδου) του ΑΟΑ Υάδες κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Ντουέτο

Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησαν οι Παρασκευή Πασχάλη / Ιωάννα Τσιντζιλώνη του ΝΟΒΑ με 187.5326 β. και το χάλκινο οι  Δανάη Δέσποινα Γεωργιοπούλου / Ελισάβετ Τσιώλη του ΑΝΟ Μεταμόρφωσης με 185.6824.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.