Δανιήλ: “Μέχρι 15 Απριλίου οι τελικές αποφάσεις για τον τελικό Κυπέλλου”

Παναθηναϊκός και Άρης θα διεκδικήσουν το φετινό Κύπελλο Ελλάδας στον τελικό, ο οποίος με τα τωρινά δεδομένα θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Πρόθεση είναι να βρεθεί μια λύση κι ο αγώνας να γίνει με παρουσία κόσμου. Οι τελικές αποφάσεις θα παρθούν μέχρι τις 15 Απριλίου, όπως υπογράμμισε ο Άγγελος Δανιήλ, ο πρόεδρος της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ:

Αναλυτικά όσα είπε για το θέμα στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis:

«Κανείς δεν πιστεύει ότι ένας τελικός κεκλεισμένων των θυρών θα είναι το ιδανικό. Πρέπει κάποια στιγμή, όμως, να δούμε αν είμαστε έτοιμοι. Με τις εγκαταστάσεις που έχουμε είναι ασφαλής ένας τελικός με κόσμο; Μόνο 12 γήπεδα υπάρχουν με προϋποθέσεις για να φιλοξενήσουν αυτή την στιγμή ένας ματς σαν τον τελικό κυπέλλου.

Πείτε μου ένα γήπεδο προδιαγραφών UEFA… Υπάρχει, πλέον, δέσμευση ότι μέχρι τις 17 θα πρέπει να έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο, οπότε μέχρι τις 15 Απριλίου θα υπάρχουν οι τελικές αποφάσεις.

Θα έπρεπε να υπάρχει ένα γήπεδο από την αρχή που πάντα θα γίνεται ο τελικός. Όπως το Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου στη Γερμανία. Ακόμη και όταν πήγε η Χέρτα στον τελικό έπαιξε εκεί, παρότι ήταν έδρα της. Δυστυχώς μιλάμε για μία χώρα πολύ φτωχή σε γηπεδικές υποδομές».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.