Δε σήκωσε κεφάλι ο Ολυμπιακός Βόλου, ήττα με 1-0 από τον Διαγόρα

Σε ένα ουσιαστικά αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι που διεξήχθη στο Βατάν της Κατερίνης, ο Ολυμπιακός Βόλου με νέα πρόσωπα τον Ανδρέα Κόκκα στην ενδεκάδα και τους Δήμο Κόκκα και Σκανδάλη ως αλλαγές, γνώρισε νέα ήττα, αυτή τη φορά από τον Διαγόρα Σεβαστής με σκορ 1-0. Σκόρερ του τέρματος που έκρινε το παιχνίδι, ο Μυλωνάς στο 43ο λεπτό. Ο Ολυμπιακός έμεινε μακριά από τις επιτυχίες για τέταρτο συνεχόμενο ματς και δεν κατάφερε να σηκώσει κεφάλι, έστω κι αν το σημερινό ματς είχε μόνο χαρακτήρα γοήτρου.

Πως παρατάχθηκε ο Ολυμπιακός Βόλου

Ο Κώστας Μπράτσος, στο ντεμπούτο του στον πάγκο του Ολυμπιακού ως πρώτος προπονητής, παρέταξε την ομάδα του με τον Κατσούλη κάτω από τα δοκάρια, ενώ ως κεντρικό αμυντικό δίδυμο ξεκίνησαν οι Χολέβας και Ντόικιτς. Στα δεξιά της άμυνας κινούνταν ο Στουρνάρας, ενώ από την άλλη πλευρά ήταν ο Ανδρέας Κόκκας. Στα χαφ και συγκεκριμένα στον άξονα φανέλα βασικού πήραν οι Σταύρου και Μασάδο, ενώ στα άκρα ξεκίνησαν οι Κέρι και Ευθυμιάδης, με τον Αναστασίου να κινείται πίσω από τον Φλίγκο.

Πιο δυνατά στην έναρξη ο Διαγόρας

Στα πρώτα δεκαπέντε λεπτά, σε ένα αναγνωριστικό κατά τα άλλα παιχνίδι, ο Διαγόρας φαινόταν να έχει μπει με μεγαλύτερη…φόρα στο γήπεδο και να δημιουργεί την πρώτη καλή στιγμή στο 14ο λεπτό, όταν το σουτ του Καρατζάογλου δεν ανησύχησε ιδιαίτερα τον Κατσούλη. Ίδια κατάληξη υπήρξε και στο αμέσως επόμενο λεπτό, αυτή τη φορά σε σουτ του Δημητρίου, με τον Κατσούλη και πάλι να μη δυσκολεύεται.

Απείλησε με Κέρι ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός απάντησε στα σουτ των παικτών του Διαγόρα στο 15’ με μια απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κέρι, η οποία ωστόσο δε «θορύβησε» τον γκολκίπερ Αλυσσανδράτο. Ξανά ο Κέρι για τους ερυθρόλευκους επιχείρησε πλασέ στο 24’, με την μπάλα όμως να καταλήγει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων της γηπεδούχου ομάδας.

Από ‘κει και πέρα φαινόταν πως οι Βολιώτες ήλεγχαν το ρυθμό του παιχνιδιού, έχοντας πάρει περισσότερα μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να φανούν ιδιαίτερα απειλητικοί για την εστία του Διαγόρα και πιο συγκεκριμένα του Αλυσσανδράτου.

Γκολ πριν την ανάπαυλα ο Διαγόρας

Στο 43ο λεπτό της αναμέτρησης ο Μυλωνάς έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους. Έπειτα από τραγικό λάθος του Μασάδο, επωφελήθηκε ο Κατσιαμήτας που πάσαρε ιδανικά στον συμπαίκτη του ο οποίος δε δυσκολεύτηκε να χριστεί σκόρερ.

Μπήκε πιο ορεξάτος στο β’ μέρος ο Ολυμπιακός-Έμεινε το 1-0

Η ομάδα του Βόλου φάνηκε να μπαίνει με μεγαλύτερη όρεξη στο β’ μέρος, με στόχο να καταφέρει άμεσα να ισοφαρίσει το σε βάρος της 1-0. Αυτό παραλίγο να συμβεί στο 49’, όταν ο Ευθυμιάδης μόνος απέναντι από τον Αλυσσανδράτο προτίμησε να κρεμάσει τον γκολκίπερ τους Διαγόρα αντί απλώς να πλασάρει, με συνέπεια η μπάλα να φύγει άουτ.

Κι ενώ όλα έδειχναν ότι το ματς θα έχει καλύτερο ρυθμό από ότι στο πρώτο μέρος, κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώθηκε στα αμέσως επόμενα λεπτά, καθώς οι δύο ομάδες επέστρεψαν και πάλι στο σκηνικό του α’ ημιχρόνου.

Ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε ακίνδυνος μπροστά από τα καρέ του Αλυσσανδράτου, ενώ και ο Διαγόρας προσπαθούσε, όποτε έβρισκε χώρους, να φανεί απειλητικός για την εστία του Κατσούλη, γεγονός που δε στέφθηκε με επιτυχία. Το γκολ του Μυλωνά έμελλε να είναι αυτό που έκρινε το ματς καθώς το 1-0 δεν μεταβλήθηκε μέχρι το σφύριγμα της λήξης του διαιτητή Λυκούδη.

Διαγόρας Σεβαστής: Αλυσσανδράτος, Σκλιοπίδης, Λαγδάρης (74’ Σαμανίδης), Τερζής, Δημητρουλόπουλος, Δημητρίου, Τάχος, Καρατζάογλου, Δεμηρτζόγλου (86’ Μίχος), Κατσιαμήτας (64’ Καράμπελας), Μυλωνάς

Ολυμπιακός Βόλου: Κατσούλης, Ντόικιτς, Χολέβας, Στουρνάρας, Κόκας Ανδ., Σταύρου, Ευθυμιάδης, Κέρι, Μασάδο (74’ Κόκας Δ.), Αναστασίου (84’ Σκανδάλης), Φλίγκος

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.