«Δεν θα ‘ναι εύκολο για τον Λεβαδειακό, αν παιχτεί αγωνιστικά»

Τονίζει ο Δ. Ελευθερόπουλος με αφορμή το γεγονός ότι ο πρώτος αντίπαλος της Νίκης θεωρείται το πρώτο φαβορί

Μία βδομάδα έμεινε, για να μπει η Νίκη στο πρωτάθλημα, αντιμετωπίζοντας στο Πανθεσσαλικό (εκτός απροόπτου) τον Λεβαδειακό για την 3η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ 2 την Τετάρτη 11/10.

Οι κυανόλευκοι έχουν κάνει δύο ρεπό τις δύο πρώτες αγωνιστικές, το ένα λόγω του αγώνα με τον Αλμωπό και το προγραμματισμένο, ενώ έχουν δώσει και δύο επίσημα ματς για το Κύπελλο Ελλάδος, παίρνοντας ισάριθμες προκρίσεις με ομάδες Γ’ Εθνικής σε εκτός έδρας μονούς αγώνες με Ζάκυνθο (0-1) και ΠΑΟ Βάρδας (1-3).

Ακόμη, έχουν τεστάρει δυνάμεις σε τέσσερα φιλικά πριν τις δύο προαναφερθείσες αναμετρήσεις, μετρώντας τρεις νίκες με Α.Ε. Κιλελέρ (1-0), Μαγνησιακό (4-0), Καμπανιακό (1-3) και μία λευκή ισοπαλία με την Αναγέννηση Καρδίτσας (0-0), με τα δύο πρώτα ματς να είναι εντός έδρας και τα άλλα δύο εκτός.

Αυτό που απασχολεί πλέον είναι το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, που ένας από τους βασικούς αντιπάλους της Νίκης για τη διεκδίκηση της ανόδου και κατά πολλούς πρώτο φαβορί για την πρωτιά στον πρώτό όμιλο.

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος σε συνέντευξη που παραχώρησε για την ειδική έκδοση της εφημερίδας «Μαγνησία», που θα κυκλοφορήσει το ερχόμενο Σάββατο, με αφιέρωμα στη Νίκη και στο πρωτάθλημα της Super League 2, ρωτήθηκε για την περίεργη αν μη τι άλλο τοποθέτηση του Λεβαδειακού στον βόρειο όμιλο, τη στιγμή που γεωγραφικά ανήκει στον νότο και απάντησε ως εξής: «Σε ό,τι αφορά τον καταρτισμό των ομίλων, τη Super League 2 την ξέρουμε ως κατηγορία. Πιο πολλά είναι αυτά που δεν μπορούμε να πούμε πάρα αυτά που δεν ξέρουμε.

Από κει και πέρα ο Λεβαδειακός έχει ένα μπάτζετ πολύ υψηλό για τα δεδομένα της κατηγορίας, αλλά δεν παίζουν μόνο τα μπάτζετ ποδόσφαιρο. Εμείς κοιτάμε την ομάδα μας, έχουμε άλλη φιλοσοφία. Νομίζω ότι δεν θα είναι τόσο εύκολο για τον Λεβαδειακό, όσο παρουσιάζεται, αν το παιχνίδι παιχτεί αγωνιστικά.

Εχω μεγάλη εμπιστοσύνη στην ομάδα μας και στα παιδιά. Όταν θα είμαστε έτοιμοι, γιατί θέλουμε ακόμα κάποιο διάστημα, για να είμαστε αυτό που επιθυμούμε, νομίζω ότι οι φίλαθλοί μας θα δουν κάτι πολύ όμορφο».

Όσο για το ότι τα έφερε έτσι η τύχη να είναι το πρώτο ματς στη Σούπερ Λιγκ 2 με τον Λεβαδειακό ο 47χρονος τεχνικός επεσήμανε: «Θα παίξουμε όλοι με όλους, εγώ δεν πιστεύω στις κληρώσεις. Εγώ πιστεύω στην κατάσταση που βρίσκεται μία ομάδα και να υπάρχει ισονομία μέσα στο γήπεδο. Οπότε με ενδιαφέρει η ομάδα μου».

Χρήστος Θανασούλης

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.