Δεύτερη ήττα στην Καρδίτσα για την Κ19 της Νίκης

Την εκτός έδρας ήττα γνώρισε η Κ19 της Νίκης με σκορ 1-0 απέναντι στην αντίστοιχη της Αναγέννησης Καρδίτσας στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2 Νέων.
Στο ματς που έγινε στο γήπεδο Μακρυχωρίου το μοναδικό γκολ μπήκε στο 32ο λεπτό της συνάντησης από τον Τσατσαρώνη, ενώ στη συνέχεια όσο και αν πίεσε η Νίκη και ειδικά στο δεύτερο μέρος, δεν βρήκε τουλάχιστον το γκολ της ισοφάρισης. Πάντως, η προσπάθεια έγινε από τους κυανόλευκους, που έδωσαν τα πάντα για το 1-1, αλλά δεν τα κατάφεραν.
Αυτή ήταν η δεύτερη ήττα σε ισάριθμα ματς για την ομάδα του Δημήτρη Μπράτσου, μετά το εις βάρος της 0-3 από τον Αιολικό στο Π. Μαγουλάς την περασμένη βδομάδα.
Για τη Νίκη ο Διακόσιας ήταν στο τέρμα, οι Σίλελης, Τόκας (πλάγιοι μπακ), Γκάγκας, Πέτσης (στόπερ) στην άμυνα, ο Μάρκου ο κλασικός αμυντικός μέσος, οι Κανούτας, Ζαχαριουδάκης έπαιζαν μπροστά του ως εσωτερικοί χαφ, οι Σπανόπουλος (δεξιά), Καραγιαννόπουλος (αριστερά) ήταν οι δυο εξτρέμ και ο Τουλγαρίδης φορ.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ Κ19: Μπαντής, Παστήρας, Μπέρρο, Τίγκας, Κουτής, Βαμβακάς (73′ Ντούρλιας), Λιάπης (75′ Ποντίκας), Τσαμούρας, Τσατσαρώνης, Τσέτσας, Βελεσιώτης

ΝΙΚΗ Κ19: Διακόσιας, Σίλελης (46’ Αγκόλι), Τόκας (81’ Σχοινάς), Γκάγκας, Πέτσης, Μάρκου, Κανούτας (70’ Γιωτόπουλος), Ζαχαριουδάκης, Σπανόπουλος, Καραγιαννόπουλος (81’ Μπέκα), Τουλγαρίδης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.