Εύκολο διπλό πριν τον τελικό ανόδου για τον Κένταυρο Αγριάς

Την τελευταία του έξοδο έκανε ο Κένταυρος Αγριάς Βόλου για τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Στο πλαίσιο της προτελευταίας 19ης αγωνιστικής ο Κένταυρος επικράτησε στην Κοζάνη του τοπικού Αθλητικού Ομίλου με 29-47.

Η ομάδα της Μαγνησίας δεν αντιμετώπισε δυσκολίες απέναντι στο νεανικό σύνολο της Κοζάνης, ενώ για ακόμα μια φορά οι παίκτες του Κοζανίτη τεχνικού Μάκη Μιχαηλίδη απέδειξαν ότι το μέλλον τους ανήκει.

Από την πλευρά του ο προπονητής του Κενταύρου Διονύσης Κρατήρας δοκίμασε πρόσωπα και σχήματα, ενώ προσπάθησε να κρατήσει στην καλύτερη δυνατή κατάσταση τους παίκτες του ενόψει του σημαντικού παιχνιδιού που ακολουθεί.

Ο Κένταυρος είχε σε εξαιρετική μέρα τον αρχηγό του Κώστα Καρανάσιο που πέτυχε 10 τέρματα, με άξιο συμπαραστάτη τον Διονύση Μιχαλόπουλο με 7 τέρματα.

Ακολουθεί η τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, στην οποία κρίνεται ο τίτλος του πρωταθλητή του 2ου ομίλου της Β’ Εθνικής στο ΕΑΚ του Βόλου.

Την Κυριακή 19/5 στις 15:00 ο Κένταυρος θα αντιμετωπίσει την πρωτοπόρο του ομίλου ΑΕΠ Πανόραμα και σε περίπτωση νίκης θα στεφθεί πρωταθλητής και θα πάρει το ένα από τα δύο εισιτήρια για την άνοδο στην Α2 Εθνική Κατηγορία.

Στο αντίστοιχο παιχνίδι του πρώτου γύρου η ομάδα της Μαγνησίας έχασε με διαφορά ενός τέρματος στη Θεσσαλονίκη. Η ομάδα που δεν θα πετύχει το θετικό γι’ αυτήν αποτέλεσμα θα τερματίσει τρίτη στη βαθμολογία και θα απολέσει την άνοδο, διότι για την ίδια αγωνιστική στο Αμύνταιο, η ομάδα του Αμύντα θα αναμετρηθεί με τους Πόντιους του Κιλκίς για το δεύτερο εισιτήριο. Μια στροφή πριν το τέλος η ΑΕΠ Πανόραμα έχει 34 βαθμούς ενώ ο Κένταυρος Αγριάς Βόλου, ο Αμύντας Αμυνταίου και οι Πόντιοι Κιλκίς έχουν από 32 βαθμούς, με την ομάδα του Κενταύρου να υπερτερεί στις ισοβαθμίες με τους δύο τελευταίους και έχοντας την επιθυμία να συμβεί το ίδιο και με το Πανόραμα αρκεί να νικήσει με τουλάχιστον δύο τέρματα. Η παρούσα κατάσταση έχει δημιουργήσει όρους «χιτσκοκικού» φινάλε, αφού το φετινό πρωτάθλημα υπήρξε το πιο ανταγωνιστικό των τελευταίων ετών.

Όπως είναι φυσικό, ολόκληρος ο οργανισμός του Κενταύρου ζει και αναπνέει για την συγκεκριμένη αναμέτρηση. Η εβδομάδα που ακολουθεί αποτελεί περίοδο προετοιμασίας εντός και εκτός γηπέδου. Οι άνθρωποι της ομάδας έχουν ήδη ξεκινήσει τις απαραίτητες ενέργειες, έτσι ώστε την Κυριακή οι κερκίδες του ΕΑΚ να είναι γεμάτες από τους φίλους της ομάδας.

Πεντάλεπτα: 1-4, 3-8, 5-11, 7-14, 10-18, 14-23 [ημίχρονο], 14-28, 20-31, 21-35, 24-20, 27-42, 29-47.

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΓΡΙΑΣ (Δ. Κρατήρας): Γκαμώτσος, Καρατοσίδης, Αντωνιάδης 4, Χαλκιάς 3, Ζαμάνης 4, Μακρής 4, Καρανάσιος 10,Μιχαλόπουλος 7, Πάσχος 5, Κασσαβέτης 5, Μετάνι 5, Μισιρλίδης.

Δίλεπτα 3-3. Πέναλτι: 2/3-3/4

Με τους μικρούς της Κοζάνης

η ακαδημία του Κενταύρου

Η Ακαδημία του Κενταύρου ακολούθησε την αποστολή του αντρικού τμήματος στην Κοζάνη και αγωνίστηκε με το αντίστοιχο ηλικιακό της τμήμα.

Οι νεαροί παίκτες του Θοδωρή Παπαδόπουλου πραγματοποίησαν μια ελπιδοφόρα εμφάνιση. Οι επιλογές τους στην επίθεση ήταν εξαιρετικές, ενώ είχαν πολύ καλή λειτουργία και στην άμυνα. Το συγκεκριμένο παιχνίδι έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά φιλικών αναμετρήσεων, που ως στόχο έχουν την απόκτηση πολύτιμων εμπειριών.

Στο τέλος της αναμέτρησης οι νεαροί παίκτες σε πολύ φιλικό κλίμα φωτογραφήθηκαν όλοι μαζί.

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΓΡΙΑΣ: Βαλαμουτόπουλος Δημήτρης, Βαλκαμελής Δημήτρης, Γιαννούκος Κυριάκος, Δεμιρίδης Νικήτας, Καλαντζής Λεωνίδας, Κιντέρογλου Μάριος, Μπαντέκας Κωνσταντίνος, Παπαδοπούλου Σωτηρία, Σουγγάρης Ιωάννης, Σουγγάρης Κωνσταντίνος, Τσαρδακάς Θοδωρής, Τσαφετοπούλου Κωνσταντίνα και Χατζής Δημοσθένης.

Τις δύο αποστολές συνόδευσαν ο έφορος Αντώνης Χαλκιάς και ο Γενικός Αρχηγός Γιώργος Βαλκαμελής.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.