Δεύτερο φιλικό στο Κιλελέρ σήμερα για Μαγνησιακό

Δεύτερο φιλικό σήμερα στις 17.30 εκτός έδρας με την Α.Ε. Κιλελέρ για τον Μαγνησιακό, μετά την ήττα με 4-0 από την ΑΕΚ Β’, με τη βολιώτικη ομάδα να έχει συνεχόμενα τεστ στο εξής. Ακολουθεί μάλιστα το ματς στα Τρίκαλα με τον Α.Ο.Τ. την ερχόμενη Τετάρτη, όπως έγραψε το magnesiasports από την περασμένη Πέμπτη.

Σε σχετική ανακοίνωση του Μαγνησιακού τονίζεται: «Η ποδοσφαιρική ομάδα του συλλόγου μας δίνει το Σάββατο το δεύτερο φετινό φιλικό της παιχνίδι. Θα αναμετρηθεί εκτός έδρας με την Α.Ε. Κιλελέρ. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 5.30 το απόγευμα και θα αποτελέσει μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον προπονητή μας Θάνο Θεοδώρου να κάνει διάφορες δοκιμές και να εξάγει χρήσιμα συμπεράσματα για το μέλλον.

Επίσης, γνωστοποιούμε ότι ο φιλικός αγώνας που ήταν προγραμματισμένος για την ερχόμενη Τετάρτη 23 Αυγούστου με αντίπαλο τον Αστέρα Σταυρού ματαιώνεται κατόπιν αιτήματος της ομάδας του νομού Φθιώτιδας. Έτσι, την ίδια ημέρα η ομάδα μας θα μεταβεί στα Τρίκαλα για ένα ακόμη δυνατό τεστ προετοιμασίας, καθώς θα αναμετρηθεί με τον Α.Ο. Τρίκαλα στο προπονητικό του κέντρο».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.