Διαφορετική και με ευρύτερο χαρακτήρα η επίσημη «πρώτη» της Νίκης

Εκστρατεία αλληλεγγύης σήμερα στο Π. Μαγουλάς στις 19.00 για τους πληγέντες από τις πλημμύρες

Διαφορετική θα είναι η επίσημη «πρώτη» της Νίκης σήμερα στο «Παντελής Μαγουλάς» στις 19.00, όπου θα γίνει η παρουσίαση της ομάδας. Κι αυτό γιατί δεν θα έχει μετά τις καταστροφικές και φονικές πλημμύρες σε Βόλο και Μαγνησία τον εορταστικό χαρακτήρα που θα αναμενόταν, αλλά θα εξελιχθεί σε μία εκδήλωση αλληλεγγύης προς τους πληγέντες.

Η ΠΑΕ Νίκη, που θέλει να έχει αυτή η εκδήλωση έναν ευρύτερο κι όχι αυστηρά νικιώτικο χαρακτήρα, έχει κάνει κάλεσμα σε όλον τον κόσμο κι όχι μόνο στον δικό της να φέρει στο γήπεδο εμφιαλωμένα νερά, τρόφιμα μακράς διάρκειας, τροφές για ζώα, κουβέρτες και κλινοσκεπάσματα, μαξιλάρια, υπνόσακους, είδη υγιεινής, power bank, φακούς κ.α.

Το δικό τους κάλεσμα έκαναν μέσω των social media της ΠΑΕ Νίκη Γρομητσάρης και Αναστασίου: «Στις 19.00 στο Παντελής Μαγουλάς», αναφέρει ο Γρομητσάρης. «Γιατί τώρα πρέπει να είμαστε όλοι μαζί μία γροθιά. Να είσαι εκεί με ό,τι μπορείς», συμπληρώνει ο Αναστασίου. Ανάλογο κάλεσμα έκανε και ο Ανδρέου.

«Καλούμε τον κόσμο να έρθει μαζικά στο γήπεδο και να φέρει μαζί του και ό,τι μπορεί από τρόφιμα, ρούχα, νερά κλπ για τους πληγέντες», τονίζουν από τη μεριά τους οι Blue Angels, ενώ τα μέλη της Λέσχης Ομίλου Φιλάθλων Νίκης Βόλου συγκεντρώνουν τρόφιμα και ρουχισμό για τους πλημμυροπαθείς και θα τα παραδώσουν στη σημερινή εκδήλωση.

Το Blue Club «Παναγιώτης Ντοκούζης», σε συνεργασία με την Ερασιτεχνική Νίκη και την ΠΑΕ Νίκη, συλλέγει τις τελευταίες μέρες επίσης αγαθά για τους πληγέντες από τις πλημμύρες, ενώ μέλη του συνδέσμου μαζί με το The Love Van ετοιμάζουν γεύματα αγάπης και ζεστασιάς, με την ΠΑΕ Νίκη να ανταποκρίνεται σ’ αυτήν την πρωτοβουλία, καθώς παραχώρησε έναν χώρο στα γραφεία της επί της οδού Μαιάνδρου, για να τους διευκολύνει.

Χρήστος Θανασούλης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.