Διακόπηκε το Ηρακλής – Απόλλων Λάρισας, έμειναν με έξι παίκτες οι φιλοξενούμενοι

Η αναμέτρηση του Ηρακλή με τον Απόλλωνα Λάρισας δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, καθώς πέντε παίκτες των φιλοξενούμενων αποχώρησαν τραυματίες, με αποτέλεσμα η ομάδα να μείνει με έξι.

Απίστευτο και όμως ελληνικό! Το παιχνίδι του Ηρακλή με τον Απόλλωνα Λάρισας για τη Super League 2 διακόπηκε στο 60ο λεπτό κι ενώ το σκορ ήταν 6-0 υπέρ της ομάδας της Θεσσαλονίκης, καθώς οι Θεσσαλοί έμειναν με έξι παίκτες.

Πέντε παίκτες του Απόλλωνα Λάρισας αποχώρησαν με πρόβλημα τραυματισμού. Οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν διαθέσιμους παίκτες για να τους αντικαταστήσουν, με αποτέλεσμα η ομάδα να μείνει με έξι παίκτες.

Παιχνίδι με μόλις έξι παίκτες δεν μπορεί να γίνει και έτσι ο ρέφερι το διέκοψε.

Οι Θεσσαλονικείς θα το πάρουν στα χαρτιά με 3-0, ενώ για την ιστορία ο Άλεξιτς είχε σημειώσει χατ τρικ με γκολ στο 12′, στο 33′ και στο 36′, ο Γιουμπιτάνα είχε βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 17′ και στο 40′ και ο Τομάς στο 29′ είχε διαμορφώσει το 3-0. Κοντά στο γκολ είχε βρεθεί και ο Κουντουριώτης, σημαδεύοντας το δοκάρι στο 39′.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν o Στρατούδης του Συνδέσμου Έβρου με βοηθούς τον Μαλανδρή του Συνδέσμου Χαλκιδικής και τον Δέλλιο του Συνδέσμου Πέλλας.

Π.Ο.Τ. ΗΡΑΚΛΗΣ (Σάκης Τσιώλης): Παλαβράκης, Πανάγου, Βιτλής, Χρουσιέλ (46′ Σιούτας), Κωστούλας, Σίλβα, Πατράλης, Τομάς, Κουντουριώτης, Γιουμπιτάνα (46′ Άλβαρες), Άλεξιτς (46′ Σγούρης).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Μιχάλης Μπίζιος): Οικονομόπουλος, Κοτσιανούλης, Μπαλογιάννης, Αυλωνίτης, Καλούσης, Χαλάτσης, Διβανές, Μπεκιαρίδης, Φουρκιώτης, Νούσιος, Χουμόλι.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.