Διάκριση αθλητή του Αθλοτέχνη στο Πανευρωπαϊκό Αστυνομίας και Πυροσβεστικής

Από τις 29 Σεπτεμβρίου έως τις 7 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε στην Torrevieja της Ισπανίας το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Αστυνομίας και Πυροσβεστικής, με τον Αθλοτέχνη Βόλου να εκπροσωπείται από τον αθλητή bjj Βογιαντζή Αντώνιο στις κατηγορίες masters bjj gi και no gi.

Τον αθλητή συνόδεψε η προπονήτρια του συλλόγου Καραουλάνη Φωτεινή και με τις οδηγίες της κατάφεραν να κατακτήσουν ένα χρυσό στην κατηγορία masters no gi και ένα ασημένιο στην κατηγορία bjj gi.

Όπως τονίζουν οι υπεύθυνοι, ο σύλλογος συμμετέχει σε πρωταθλήματα υψηλού επιπέδου φέρνοντας στην πόλη του Βόλου διεθνείς διακρίσεις, καθώς τον περασμένο Αύγουστο είχε φέρει αντίστοιχες παγκόσμιες διακρίσεις, με ένα χρυσό και ένα χάλκινο στο Winnipeg του Καναδά.

Ο πρόεδρος, το ΔΣ και τα μέλη του συλλόγου συγχαίρουν για άλλη μια φορά την προπονήτρια του συλλόγου Καραουλάνη Φωτεινή και τον αθλητή Βογιαντζή Αντώνιο για την τεράστια επιτυχία τους, αναφέροντας ότι έχουν πλέον καθιερώσει τον Αθλοτέχνη στους πρωταθλητές συλλόγους στην πόλη του Βόλου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.