Διατηρήθηκαν οι υψηλοί τόνοι στη διαμάχη με τη δημοτική αρχή

Ο Ολυμπιακός Βόλου για πρώτη φορά στην ιστορία του αναγκάστηκε λόγω της συνεχιζόμενα εχθρικής στάσης της δημοτικής αρχής απέναντί του να κάνει τον αγιασμό του στον προαύλιο χώρο του ΕΑΚ Βόλου.

Όμως ούτε κι αυτό σταμάτησε τον κόσμο των ερυθρολεύκων, που έδωσε βροντερό παρών και έστειλε για μία ακόμη φορά το μήνυμα μέσα από συνθήματα ότι όσος πόλεμος κι αν γίνεται προς την ομάδα του, αυτό τους συσπειρώνει ακόμη περισσότερο, τους γιγαντώνει και τους πολλαπλασιάζει. Οι πολυάριθμοι φίλοι του Ολυμπιακού πέρα από τη δική τους ηχηρή και δυναμική παρουσία, άκουσαν με ικανοποίηση τόσο τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Νίκο Τσεκούρα, όσο και τον αντιπρόεδρο, Ιάσονα Χατζή,  να δίνουν τις κατάλληλες απαντήσεις προς τον Δήμο Βόλου, και να μην αφήνουν να πέσει τίποτα κάτω, εφόσον προκαλούνται συνεχώς.

Αμφότεροι διέψευσαν ότι ο Ολυμπιακός Βόλου έχει να εξυπηρετήσει τα οποιαδήποτε κομματικά ή πολιτικά συμφέροντα, ενώ ειδικά ο κ. Τσεκούρας διατήρησε τους υψηλούς τόνους και ήταν αποστομωτικός, όταν είπε ότι εκείνος και οι συνεργάτες του δεν είναι παράγοντες που θα αφήσουν τον Ολυμπιακό Βόλου με τεράστια χρέη και 92 προσφυγές και ο νοών νοείτω σε ποια κατεύθυνση έστελνε το μήνυμα. Από τη μεριά του ο κ. Χατζής επέστρεψε τις προσβολές που έγιναν προς τα μέλη του Δ.Σ. του Ολυμπιακού Βόλου και ζήτησε από την πλειοψηφούσα παράταξη του δημοτικού συμβουλίου να μη νομίζει ότι ο Ολυμπιακός Βόλου είναι η αντιπολίτευση.

Στο αγωνιστικό κομμάτι να σημειωθεί ότι οι ερυθρόλευκοι έκαναν το πρωί της Τρίτης προπόνηση στο Πανθεσσαλικό, ενώ την Κυριακή θα αναχωρήσουν για το Ελατοχώρι.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.